2777
2789

اقا برای اواخر شهریور ،کجای شمال واسه سفر خوب هستش؟واسه کسیکه حال روحیش خوب نیست؟که هواش خوب باشه درختا وسبزه و..داشته باشه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

بنظر من گیسووووم یا هم انزلی 

البته شمالی نیستم ولی چون رفیقم شمالیه خبر دارم😂♥️

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

چالوس چطوره بچه ها؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من گیسووووم یا هم انزلی  البته شمالی نیستم ولی چون رفیقم شمالیه خبر دارم😂♥️

مرسی عزیزم 

اره انزلی رو خیلی شنیدم،بعد یه چیزی توی انزلی فرودگاه داره؟بعد محل اقامتش چطوره؟

مرسی عزیزم  اره انزلی رو خیلی شنیدم،بعد یه چیزی توی انزلی فرودگاه داره؟بعد محل اقامتش چطوره؟

نمیدونم والا ولی اگه خواستی میتونم از رفیقم بپرسم برات

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨
نمیدونم والا ولی اگه خواستی میتونم از رفیقم بپرسم برات

میشه بپرسی عزیزم اگه سختت نیست

چون برای کسی میخام که واقعا حالش خوب نیست 

میشه بپرسی عزیزم اگه سختت نیست چون برای کسی میخام که واقعا حالش خوب نیست  

چشم