2777
2789
عنوان

لاغری

223 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها به نظرتون باروزی دوساعت ورزش و رژیم رژیمش به این صورت هس که بک روز میوه یک روز پروتیین یک روز سبزیجات و خییلی کم برنج و نون داره تو چه مدت میشه 30 کیلو کم کرد؟اصلا میشه کم کزد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نشد نداره ولی بدن خیلی سخته لاغر نمیشه اصلااااااااااااا.باور کن ده روز اسهال شدید با رژیم سر سخت همزمان با اسهال.باورت میشه سه کیلو و نیم کم کردم.بعد فقط چهار قاشق قرمه سبزی خوردم خیلی حالم بد بود ضعف داشتم صبح هم استفراغ کرده بودم کیلو کشیدم یک کیلو اضافه کردم برای چهار قاشی برنج.باور کن خورشت دو سه قاشق خالی میخورم.برنج شاید یک تا دو قاشق فقط ناهار اونم برای ریزش موهام کمتر شه شامم هیچ صبحانه ام دو تا لقمه کوچولو.وزنم کم نمیشه نمیدونم چکار کنم

من سخت لاغر میشم خیلی سخت عملا دیگه اینقدر ضعف میکنم از جام نمیتونم بلند شم و معدم میسوزه شدید ولی بازم لعنتی کم نمیکنم.باورت شاید نشه بیمار شدم فقط با سرم قندی نمکی اونم یکی میزدم یک روز درمیون فقط زنده باشم تا ۴۵ روز وزنم نیم کیلو کم نکرد.بعد ۴۵ روز هر روز ۳ کیلو کم میکردم راه رفتنم با در و دیوار بود نفسم در نمیومد.نمیدونم مشکلم از کجاست ملت چقدر لاغر میکنن

به نطرتون با دوساعت ورزش و اون رژیمی که گفتم تو چه مدت میشه 30 کیلو کم کرد؟

من خودم روزی سه ساعت پیاده روی دارم دکتر بهم متفورمین داده میگه باید چهار پنج کیلو کم کنی شوک به تخمدانات بخوره باردار شی.باور کن کاسه زانوهام درد میکنه اینقدر پیاده روی میکنم و متفورمین میخورم اسهال شدید هستم.الان بالای هفده روزه تقریبا سه کیلو کم کردم