2777
2789
عنوان

سردرگمم برم یا ن

59 بازدید | 12 پست

میخام برم کاشت ناخن و مژه یادبگیرم بنطرتون درآمد آره یا نه خیلی دوست دارم درآمد اشته باشم میدونم اشباع شده الان همه دیگه یادگرفتن و آیا اینکه حتما بایدم رک داشته باشی، یعنی واسه کارکردن احتیاج به مدرک هست

من به روزی 200تومانم راضیم

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

کلمه اشباع شده رو جدی نگیر به منم گفتن رشته حقوق اشباع شده ولی این همه وکیل موفق

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
کلمه اشباع شده رو جدی نگیر به منم گفتن رشته حقوق اشباع شده ولی این همه وکیل موفق

خوب منم یکی از اونا، والا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم یکی از اونا، والا 

اره بابا چیزی که زیاده آدم😂

دوست داری برو دنبالش 

سعی کن خفن باشی پیگیر باش

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

موبایل مگه اشباع نشده؟ یهویی شیائومی میاد بازار رو مال خودش میکنه، خیلی از شغل ها زیاد متخصصش هست ولی کسی موفقه که 1.پیگیر باشه و رهاش نکنه 2.خلاقیت داشته باشه، 

مهارتت هم که لازمه هر کاریه

یه روز خوب میاد، میخواست بیاد تا حالا اومده بود  
موبایل مگه اشباع نشده؟ یهویی شیائومی میاد بازار رو مال خودش میکنه، خیلی از شغل ها زیاد متخصصش هست ول ...

ایول