2777
2789

ازبین این رشته ها کدوم بازار کارش بهتره؟

جامعه شناسی
مدیریت اموزشی
مدیریت بازرگانی
اقتصاد
علوم سیاسی
زیان و ادبیات فارسی
زبان و ادبیات عرب

کدوم ها خوب هستن🤔

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیریت آموزشی و اقتصاد که بتونی جذب مدارس غیرانتفاعی بشی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
مدیریت آموزشی و اقتصاد که بتونی جذب مدارس غیرانتفاعی بشی

مدیریت  اموزشی رشته جدیدی هست

اصلا نمیدونم برای چیه😐

منم میدونم هیچکدوم😂 خواستم بیینم کدوم بهتره

مدیریت آموزشی

شاید بتونی وارد اموزش و پرورش بشی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
مدیریت  اموزشی رشته جدیدی هست اصلا نمیدونم برای چیه😐

مدارس جذب میکنن این رشته رو

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
مرسی😁❤️ ولی نظرت بین مدیریت بازرگانی  و اقتصاد چیه؟

اقتصاد برای شغلای حسابداری و دبیری درس اقتصاد خوبه و مدیریت بازرگانی برای کار تو بیمه

حالا دیگ باید بیینه علاقه چی میگه

اقتصاد برای شغلای حسابداری و دبیری درس اقتصاد خوبه و مدیریت بازرگانی برای کار تو بیمه حالا دیگ باید ...

مرسی

معلوم‌میشه اطلاعات خوبی دارید

میشه نظرتون راجب جامعه شناسی و 

بین ادبیات فارسی و عربی  کدوم بهتره هم

بگید نظرتون؟

مرسی معلوم‌میشه اطلاعات خوبی دارید میشه نظرتون راجب جامعه شناسی و  بین ادبیات فارسی و عربی & ...

چندسال پیش چون درگیر فرآیند انتخاب رشته بودم کلی مطالعه کردم 😅 جامعه و فارسی و عربی در یه سطح هستن اما خب رشته زبان عربی دستتون برای بازار کار بسته تر هست

برای جامعه شناسی بازار کارشناسی آنچنان خوب نیست اما ارشدش برای جذب سازمان ها شدن بهتره و جاهایی مثل اورژانس اجتماعی

فارسی هم ک فقط میتونی جذب آموزش پرورش بشی

چندسال پیش چون درگیر فرآیند انتخاب رشته بودم کلی مطالعه کردم 😅 جامعه و فارسی و عربی در یه سطح هستن ...

میشه شما از نظز بازار کار 

رشته اقتصاد مدیریت بازدارند آموزشی ادبیات فارسی و عربی و جامعه و علوم سیاسی  برام به اولیت  بنویسید

و توضیح درباره علوم سیاسی هم بدید؟

خیلی ممنون❤️❤️

میشه شما از نظز بازار کار  رشته اقتصاد مدیریت بازدارند آموزشی ادبیات فارسی و عربی و جامعه و عل ...

راجع به علوم سیاسی اطلاعی ندارم عزیزم

ولی بقیش به ترتیب اولویت👇🏻

مدیریت آموزشی(اگر خانمه)

مدیریت بازرگانی

اقتصاد

فارسی

عربی