2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دی ج ی و نگاه کن همه قیمت داره  راجب جنس هم کامنت خریدار ها رو بخون پایین صفحه

رفتم از دی جی جون یکی خریدم ،عالیه خیلی کارم راحت شده .حداقل به انگشتام کمتر فشار میاد .دیسک گردنم اذیت میکنه

رفتم از دی جی جون یکی خریدم ،عالیه خیلی کارم راحت شده .حداقل به انگشتام کمتر فشار میاد .دیسک گردنم ا ...

سلام عزیزم با خورد کن میشه سیب زمینی رنده کرد واسه کتلت واین داستانا؟ میشه بگی چه مارکی خریدی منم نیازدارم ❤️🙏

سلام عزیزم با خورد کن میشه سیب زمینی رنده کرد واسه کتلت واین داستانا؟ میشه بگی چه مارکی خریدی منم نی ...

من یه بار سیب زمینی باش خورد کردم نه اندازه رنده ریز نکرد .حقیقتا دیگه امتحان نکردم که مثلا زمان بیشتری کار کنه ...خوبه من مواد ترشی رو توش مثل پوره میکنم و سرکه میریزم روش ،عالی ،گوجه باپوست میریزم پوره میکنه ،پیاز داغ داخل آش رشته چون زیاد آش میپزم عالی ،حتی کشک محلی خیس کرده بودم میکسر آب میوه گیرم کار نکرد ریختم توش اینقد خوب شد 

من یه بار سیب زمینی باش خورد کردم نه اندازه رنده ریز نکرد .حقیقتا دیگه امتحان نکردم که مثلا زمان بیش ...

مرسی عزیزدلم  بیشتر برای سیب زمینی مدنظرم‌بود که گفتی قوی نیست🥲خیلی لطف کردی جانم😘

عزیزم ببخشید 

شما یه جا گفتین خونتون 5 خوابست

میشه بپرسم متراژش چند متره؟ 

خودتون ساختید یا ساخته شده خریدین؟ 

نقشش رو میتونین بگین چه مدلیه

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

عزیزم ببخشید  شما یه جا گفتین خونتون 5 خوابست میشه بپرسم متراژش چند متره؟  خودتون ساختی ...

ما دوخوابه مهندسی  ساختیم سه تا اتاق قدیمی سازتوی حیاط بود که الان فاصله با ساختمان جدید نداره اونارو خواب کردم .کل مساحت خونه با حیاط ۷۰۰متره .

ما دوخوابه مهندسی  ساختیم سه تا اتاق قدیمی سازتوی حیاط بود که الان فاصله با ساختمان جدید نداره ...

اهان. ویلاییه پس

ممنوتم بابت جواب دادنت گلی

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

بله عزیزم ،شهرستان کوچیکی هستیم ،ولی محله ما رو انگلیسی ها ساخت همه خونه ها ۵۰۰،۷۰۰،۱۰۰۰متریه 

به سلامتی و دل خوش توش زندگی کنید گلی💖💖