خرده برنج رو بشور حسابی بعد به اندازه دو بند انگشت روش آب بریز و بزار بجوشه همزمان آب جوش هم بزار برا خودت چون این آب کم هست
وقتی جوش اومد کف روی برنج رو کم کم بگیر و و ی کم روعن مایع بهش اضافه کن (البته خیلی ها روعن یا کره رو آخر اضافه میکنند ولی من اول که به خوردش بره ) دوباره آب اضافه کن تا اندازه ای که برنج له بشه
حواست باشه آب و کم کم اضافه کنی که دستت بیاد وگرنه بکدفعه اگر آب اضافه کنی ممکنه آب زیاد باشه و شله زردها خیلی رقیق باشه
وقتی برنج له و آبش کم شد شکر رو اضافه کن من یک برابر و نصف برنج شکر اضافه میکنم چون کم شکر دوست داریم میتونی شکرها که آب شد مزه کنی و اگر براتون کم شیرین بود شکر اضافه کنی
شهرها که خوب حل شد زعفران از قبل دم شده رو اضافه و مدام هم بزن که حسابی قاطی بشه و همزمان خلال بادام خیس شده هم اضافه کن بعد شعله رو خیلی کم کن و شله ها رو دم بده به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه ، بعدم که کشیدن و تزئین
من عادت دارم زیاد دم میزارم که خوب آبش کشیده بشه
فقط حواست باشه که خوب آب برنج کشیده بشه بعد شکر بریزی چون خود شکر آب پس میده و شله رو رقیق تر میکنه
ان شاالله نذرت قبول باشه