2777
2789

شله زرد شف طیبه رو سرچ کن

نکاتشم گفته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا میگن شکر دوبرابر برنج ولی بنظر من خیلی شیرین میشه من یک و نیم برابر میگیرم

برنج میذارم بپزه و دونه هاش باز بشه یخورده زعفرونم از اول میریزم ک مغزش سفید نمونه

وقتی پخت شکر میریزم با گوشکوب برقی ی دست میکنم

ی چوب دارچین میندازم داخلش... تقریبا ک اماده شد زعفرون گلاب و پودر هل  میریزم

خلال بادومم ی ربع میذارم داخلش رو حرارت بمونه

با دارچین و پودر نارگیل و بادوم میخوریم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

خرده برنج رو بشور حسابی بعد به اندازه دو بند انگشت روش آب بریز و بزار بجوشه همزمان آب جوش هم بزار برا خودت چون این آب کم هست 

وقتی جوش اومد کف روی برنج رو کم کم بگیر و و ی کم روعن مایع بهش اضافه کن (البته خیلی ها روعن یا کره رو آخر اضافه می‌کنند ولی من اول که به خوردش بره ) دوباره آب اضافه کن تا اندازه ای که برنج له بشه  

حواست باشه آب و کم کم اضافه کنی که دستت بیاد وگرنه بکدفعه اگر آب اضافه کنی ممکنه آب زیاد باشه و شله زردها خیلی رقیق باشه 

وقتی برنج له و آبش کم شد شکر رو اضافه کن من یک برابر و نصف برنج شکر اضافه میکنم چون کم شکر دوست داریم میتونی شکرها که آب شد مزه کنی و اگر براتون کم شیرین بود شکر اضافه کنی

شهرها که خوب حل شد زعفران از قبل دم شده رو اضافه و مدام هم بزن که حسابی قاطی بشه و همزمان خلال بادام خیس شده هم اضافه کن بعد شعله رو خیلی کم کن و شله ها رو دم بده به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه ، بعدم که کشیدن و تزئین 

من عادت دارم زیاد دم میزارم که خوب آبش کشیده بشه 

فقط حواست باشه که خوب آب برنج کشیده بشه بعد شکر بریزی چون خود شکر آب پس میده و شله رو رقیق تر میکنه 

ان شاالله نذرت قبول باشه 

خرده برنج رو بشور حسابی بعد به اندازه دو بند انگشت روش آب بریز و بزار بجوشه همزمان آب جوش هم بزار بر ...

ممنون گلم ایشالله حاجت روا شی

به زودی زود خبر مامان شدنمو میدم   بگین ایشالله  
معمولا میگن شکر دوبرابر برنج ولی بنظر من خیلی شیرین میشه من یک و نیم برابر میگیرم برنج میذارم بپزه ...

قربونت عزیزم ایشالله حاجت روا شی

به زودی زود خبر مامان شدنمو میدم   بگین ایشالله