2777
2789
عنوان

چجوری منصرفش کنم؟

246 بازدید | 13 پست

یه خواستگار هست بار اول اومد ردش کردم

4 باره میاد رد میکنم باز میاد

به دلم نمیشینه

منصرف نمیشه دوباره میاد😑

چیکار کنم دیگه نیاددد

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

چه بدونم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یعنی چی میاد یعنی بدون رضایتتون میان خونتون؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ازت بدم میاد😐

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊
چه سمجه همونو بگیر خودتو خلاص کن    

قصد ازدواج ندارم تا دانشگاهم تموم شه، اصلا به دلم نشسته خوشم نمیاد ازش 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
جلوش عاروق و باد معده بزن خوب ما چی بگیم  😑

😂😂

شاید بعدا به دلت بشینه

شاید دیگ فرصت پیش نیاد

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
شاید بعدا به دلت بشینه شاید دیگ فرصت پیش نیاد

مطمئنم به دلم نمیشینه