2777
2789

سلام وقتتون بخیر من الان۳۱هفته ترشح غلیظ دارم بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه تو دو سه ساعت کلی ازم خارج شد ممنون میشم راهنمایی کنید امروز دکترا مطب نیستن🥺

كيسه ابت پاره نشده باشع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت نباشه . منم ترشح خیلی غلیظ داشتم با حجم زیاد . سه هفته ی بعدش کیسه آبم پاره شد توی هفته ی بیست و چهار . مال من عفوتت بود اونی که فکر می کردم ترشح هست . 

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
عفونت نباشه . منم ترشح خیلی غلیظ داشتم با حجم زیاد . سه هفته ی بعدش کیسه آبم پاره شد توی هفته ی بیست ...

عفونت دوران بارداري خطر نداره؟ 

من عفونت دارم ميترسم باردارشم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عفونت دوران بارداري خطر نداره؟  من عفونت دارم ميترسم باردارشم

اگه مقدار عفونت با مصرف دارو و ... کنترل نشه یا درمان نشه ، کیسه آب رو پاره میکنه 

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
نمیدونم خیلی غلیظ فک نمیکنم کیسه آب باشه 

آب کیسه مثل آب خوردن کاملا رقیق و تقریبا بی رنگ هست . آنتی بیوتیک بخور و خودت رو با آب و سرکه بشور . یه لیوان سرکه سفید و سه لیوان آب . از شیاف فرتیژست استفاده کن مقعدی . بیشتر استراحت کن .