از یه طرف دیگه میخوام واسه کنکور دی ماه درس بخونم
و همین دی ماه کنکور بدم
بنظرتون محرومیت داره؟
در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت کنکوری ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂🤷🏼♀️،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره کلا انصراف از دانشگاه دولتی یک سال محرومیت داره.
واقعا
پس یعنی انتخاب رشته نکنم؟
صرفا جهت بستن دهن فامیل
گفتم یه دانشگاه برم!
و در کنارش برا کنکور درس بخونم
واقعا یعنی محروم میشم🙁🥺
در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت کنکوری ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂🤷🏼♀️،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
واقعا پس یعنی انتخاب رشته نکنم؟ صرفا جهت بستن دهن فامیل گفتم یه دانشگاه برم! و در کن ...
صرفا برای بسته نگه داشتن دان فامیل نرین به زندگیت
بگو دانشگاه میری
مگه میان دم دانشگاهت ببینن کجاست؟؟
بشین درس بخون برای دی ماه
تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...
صرفا برای بسته نگه داشتن دان فامیل نرین به زندگیت بگو دانشگاه میری مگه میان دم دانشگاهت ببینن کجاس ...
میان میبینن منو خب
کجا قایم بشم🥺😑
اصلا نمیخوام کسی رو ببینم
میان میبینن منو خب کجا قایم بشم🥺😑 اصلا نمیخوام کسی رو ببینم
اهمیت نده
فامیل همیشه *وه زیادی میخوره