2777
2789
عنوان

از خدا معجزه میخوام برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 104 پست
دخترخوب خیلی بچه هابعدسه سال صحبت می کنند دوروبرخودما دوتابچه بودن شایددوسهکلمه بیشترنمی گفتند الان ...

ممنون عزیزم ولی باورت میشه تو سن ۲۴ سالگی لرزش سر گرفتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیزم من نگرانی شمارو درک میکنم،تو یه مادری،ولی بچت الان بیش از هرچیزی به آرامش و حس امنیت و ...

ممنون عزیزم جقد آرامش داد حرفتون به من واقعا آنقدر این روزا آشفته هستم که نیاز دارم به یه مرهم به خودم میگم چرا انقد حال دلم بده در صورتی ک میدونم دلیلشو میخوام همش قائم کنم حتی از خودم

عزیزم...خــیلی ناراحت شدم برات..انشالله بحق ایام اربعین پسرت خوب بشه وشفاپیدا کنه..الهی بمیرم برادلت ...

خدا به من و گریه هام نگاه نکرد دیگه به هیچ چیزی اعتقاد ندارم هرطوری خواست باهام تا کرد ولی دیگه بچم تیر خلاص بود واسم فقط آروزی مرگمو دارم خودمو باختم هرچی بزرگتر میشه من افسرده تر میشم

قلبم گرفت  میدونی ماها نمی‌دونم تقاص چی رو میدیم نمی‌دونم چ امتحانیه نمی‌دونم چه حکمتیه  ...

واقعا حس میکنم ی روح سوخته هستم توی یه بدن ک دارم توی یه زندگی کثافت حرکت میکنم

کسی درک نمیکنه چقد حالم بده توی بهترین لحظه های زندگیم گریم میگیره هرچی بچه سالم همسن پسرم میبینم اشکام میاد از بد روزگار مربی پیش دبستانی هم هستم

ممنونم ازتون ولی شبا خیلی حالم بده وقتی پیشم میخوابه صدای نفسش میاد میخوام بمیرم برای مظلومیتش وقتی یه کاری میگم انجام بده نگاه میکنه به اطرافش دلم میخواد برم تو زمین از بد روزگار مربی پیش و مهد هم هستم واسه بچه ها قصه میگم بازی میکنم شادم ولی وقتی میام خونه دلم آشوبه ک کاش میتونستم اینارو ب پسرم بگم

گاهی وقتا بچه ها بغلم میکنن میگن دوست داریم دلم واست تنگ شده و من میمیرم ک ی بار پسرم بهم بگه اینارو

ممنونم ازتون ولی شبا خیلی حالم بده وقتی پیشم میخوابه صدای نفسش میاد میخوام بمیرم برای مظلومیتش وقتی ...

استارتر اول خودت درمان کن با این وضعت نمیتونی به پسرت کمک کنی تو زود فهمیدی بچه ات سن طلایی رد نکرده توصیه های بچه های اینجا جدی بگیر اتفاقا چه خوبه که دسترسیت به.مهد راحته خودت میتونی اونجا هوای بچه ات داشته باشی تراپیش  اصلاقطع نکنی اصلا. کنارش ببرش هر روز مهد بودن بین همسالانش معجزه میکنه.به تغذیه اش برس اهن  و امگا سه و ویتامین های گروه ب مصرف کنه.تکرار تمرین ممارست و تلاش و توکل اینا رمز موفقیته به علاوه قطع تیوی و توصیه های بالا

همتای مامانم بودم❤

خدا به من و گریه هام نگاه نکرد دیگه به هیچ چیزی اعتقاد ندارم هرطوری خواست باهام تا کرد ولی دیگه بچم ...

عزیزم یه حدیث داریم ک میگه:أن الله اذا احب عبدا ابتلاه..یعنی خدا اگه بنده ای رودوست داشته باشه اونوگرفتارمیکنه یامشکل براش ایجادمیشه...خدادوستت داره...خداهمیشه باماست ومانباید ایمانمونو از دست بدیم..هرکدوممون به نوعی یه مشکلی داریم،ک تحملش براما طاقت فرساست وفکرمیکنیم این اخراشه امااینطورنیس...خدابیشتر از طاقتمون بهمون نمیده..ایمانتو ازدست نده...بچت بهت نیاز داره....مادربودن سخته وخیلی پیچیدست بله اینوقبول میکنم...اما بازم شیرینه...به خوبیاش فکرکن قبل بدیاش...ب لحظه هایی فک کن ک پسرت ارومه بازم ناراحتی...پسرت هنوزخیلی کوچیکه صبرداشته باش وخداروشکربگوو..باورکن یه روزی خوب میشه🌧🥺🤗

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
ممنون عزیزم ولی باورت میشه تو سن ۲۴ سالگی لرزش سر گرفتم؟

وای 

استرس نداشته باش بچه اگرمشکل شنوایی نداشته باشه وبتونه دوکلمه صحبت کنه یعنی خوبه 

بروروانپزشک

تامیتونی باهاش حرف بزن حتی اگرفکرمیکنی بی نتیجه است یکهو میک بینی  به حرف میادومثل بلبل حرف میزنه انشاءالله 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

واقعا حس میکنم ی روح سوخته هستم توی یه بدن ک دارم توی یه زندگی کثافت حرکت میکنم کسی درک نمیکنه چقد ...

امان از این روزگار

نمی‌دونم چ حکمتی داره واقعا بازم شکر میتونست بدتر از اینها هم بشه 

من وقتی موهای دخترم ریخت  دوست نداشتم برم بیرون هربچه ای میدیم حالم بده میشد 

اما وقتی دیدم شرایط بدتر از اینم هست و میتونست خیلی وحشتناک‌تر از این بشه گفتم شکر و راضیم ب رضای تو

شروع کردم ب زندگی 

میدونی ی چیزایی خارج از توان ماست پس بسپار ب خودش و بلندشو 

افکار منفی نکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

حتما عزیزم ولی یعنی واقعا خوب میشه؟

بله حتما حتما.فقط این استرس بریز دور شاد باشی زودتر پیشرفت میکنه اما اگر استرس داشته باشی به بچه ات منتقل میشه اونم همبن حال میشه

همتای مامانم بودم❤

الان دو سال ۹ ماهه هست هنوز حرف نمیزنه درکش ضعیفه پرخاشگره زیر نظر دکتره و گفتاردرمانی و کاردرمانی ه ...

دقیقا خواهرزاده من این علایما رو داشت اما بخدا الان خیلی باهوشه ...

الان پیش هر مادری بشینی همه این عیبا رو رو بچه اش میزاره ....کدوم مادریه که خسته نباشه ....

همت کن یا علی بگو .....بخدا بچه من شبا تا صبح گریه و لجبازی میکرد هدا خیر بده بردمش یه دکتر فهمید انگل داره دارو داد نجات پیدا کردیم 

عزیزم سعی کن ازصبح تاشب واسش وقت بزاری مدام و مدام مغزشو به چالش بکشی ....اینقدر باهاش حرف بزن و سوا ...

دخوردنم همین مشکلو داره میتونم بپرسم چندسالی رفت مدرسه شش سال تمام فقط مشکل گفتارداشت یا چزای دیگ هم تاخیر داشت منو هم ترسوندن از استثنایی هرلحظه نگرانم 

من خود آن سیزده ام که