2777
2789
عنوان

از خدا معجزه میخوام برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 104 پست
میشه دختربرای منم همین مشکل پیش اومدالان پسرم حرف میزنه خوب مثل بچه های همسن سال خودش نیست ولی تلاشش ...

سلام میتونم بپرسم فرزندتون کی حرف زد مشکلش چی بود فقط گفتاری بود

من خود آن سیزده ام که 

دخوردنم همین مشکلو داره میتونم بپرسم چندسالی رفت مدرسه شش سال تمام فقط مشکل گفتارداشت یا چزای دیگ هم ...

بله گلم پسرم تاخیر گفتار داشت فقط.

همون ۶سال تمام مثل بقیه بچه ها رفت....و خداروشکر خیلی عالی پیش رفت.

ولی من خیلی خیلی باهاش حرف میزدم.مدام و مدام ازش سوال میپرسیدم.وقتی مغز مدام درحال فعالیت باشه حرف زدنش هم خوب میشه.

یه روز خوب میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گلم پسرم تاخیر گفتار داشت فقط. همون ۶سال تمام مثل بقیه بچه ها رفت....و خداروشکر خیلی عالی پیش ر ...

ماشالا همیشه تنش سالم باشه و موفق بشه در زندگی میتونم بپرسم چند سالگی حرف زد من نگرانم ب موقع مدرسه نره دخترم بخاطر تاخیر گفتارش

من خود آن سیزده ام که 

ماشالا همیشه تنش سالم باشه و موفق بشه در زندگی میتونم بپرسم چند سالگی حرف زد من نگرانم ب موقع مدرسه ...

دختر گلت چند سالشه؟

پسرمن ۴سالگی شروع کرد به جمله گفتن.قبلش کلمه میگفت که ۶۰ درصد اون کلمات نامفهوم بودن.

ولی یهو تکلمش از ۴تا۵ سالگی خیلی خوب شدو ۶سالگی کامله کامل شد.فقط من این وسط خیلی استرس کشیدم

یه روز خوب میاد

دختر گلت چند سالشه؟ پسرمن ۴سالگی شروع کرد به جمله گفتن.قبلش کلمه میگفت که ۶۰ درصد اون کلمات نامفهوم ...

چهارو نیم ولی کلمات محدود ناواضح با جملات سه بخشی و دربخشی محدود با همون کلمات ک واضح نیست ومنم خیلی دارم استرس میکشم و ب من هم مدام میگن اگر اینطوری نشه یا اونطوری نشه باید بره استثنایی

من خود آن سیزده ام که 

عزیزم پسر من ۳۲ هفته با سز اورژانسی دنیا اومد، چون ضربان قلبش بسیار کم و نامنطم بود.

و آب جنین خیلی کم شده بود.

من بی حس یودم و پسرم رو می دبدم که دنیا اومد و گریه نگرد.با وزن ۲ کیلو دنیا اومد

ان آی سی یو بستری شد.

دیرتر از همه هم سن هاش گردن گرفت، نشست و غیره.

تمام زندگی من شده بود مقایسه اش با بچه های دیگه.

الان ده ساله است و کلاس چهارم رو تموم کرد و توی درس ریاضی بهترین شاگرد کلاسشونه.

قوی باش

آرامش داشته باش و از درمانگر کمک بگیر.

یک نکته دیگه هم بگم:

بچه دخترحاله ام توی ۴سالگی شروع کرد به حرف زدن

واقعا حس میکنم ی روح سوخته هستم توی یه بدن ک دارم توی یه زندگی کثافت حرکت میکنم کسی درک نمیکنه چقد ...

عزیزم همه افرادی که  تجربه مشابه شما داشتن درکت می کنن.

ده سال پیش توی نی نی سایت یه کلوپ نوزادان نارس بود من عضوش بودم و حرف زدن با آدمهای که مشکل من رو داشتن آرومم می کرد. 

چهارو نیم ولی کلمات محدود ناواضح با جملات سه بخشی و دربخشی محدود با همون کلمات ک واضح نیست ومنم خیلی ...

عزیزم گفتاردرمانی بردی؟

و اینکه حتما امسال بزار بره پیش دبستانی و پیش بچه ها باشه.خیلی موثره.خودتم مدام باهاش کارکن.خیلی خوبه که جمله ۳بخشی میگه حتی ناواضح..پسرمن نمیگفت.نهایت دوبخشی به زور...ولی ازبس من باهاش کارکردمو و گذاشتمش کلاس توی پیش دبستانی و پیش بچه ها بود یهو روان شد.

یه روز خوب میاد

عزیزم گفتاردرمانی بردی؟ و اینکه حتما امسال بزار بره پیش دبستانی و پیش بچه ها باشه.خیلی موثره.خودتم ...

اره عزیزم دوسال میبرمش باشه حتما میبرمش مهد ولی خب هروز میبرمش پارک کنار بچه ها ممنون جواب دادین خدا حفطَ کنه تنش همیشه سالم باشه

من خود آن سیزده ام که 

اره عزیزم دوسال میبرمش باشه حتما میبرمش مهد ولی خب هروز میبرمش پارک کنار بچه ها ممنون جواب دادین خدا ...

کارخوبی میکنی.کنار بچه ها باشه عالیه.خودت هم مدام ازش سوال بپرس حتی اگر ناواضح جوابتو میده.کلمات رو سعی کن شمرده بهش بگی حالت بخش بخش.انشالله زود مثل بلبل حرف بزنه

یه روز خوب میاد

کارخوبی میکنی.کنار بچه ها باشه عالیه.خودت هم مدام ازش سوال بپرس حتی اگر ناواضح جوابتو میده.کلمات رو ...

ممنون عزیزم از راهنمایی ی‌کمی خیالم راحت شد انشالله ⚘

من خود آن سیزده ام که 

خواهش گلم....نگران نباش.منم روزهای شمارو رفتم ....ولی تلاشتو بکن حتما نتیجه شو میگیری.بیخیالی به ضرر ...

ممنون عزیزم درسته باید ادامه بدم کاریو ک شروع کردم تمومش کنم سخته ولی نتیجه میده لطف کردی وقت گذاشتی ❤

من خود آن سیزده ام که