2777
2789
عنوان

از خدا معجزه میخوام برای پسرم

2605 بازدید | 104 پست

خیلی دلم خونه قلبم گرفته معنی برزخ رو خوب الان درک میکنم جایی که الان هستم برزخه اصلا نمیدونم چرا اینجا تاپیک نوشتم ولی حس کردم جایی هست که میتونم بدون قضاوت شون بدون شناخته شدن حرف دلمو بزنم

یکسال بعد ازعروسی فهمیدم باردار فشار مالی داشتیم ولی حالمون خوب بود یه بارداری خوب داشتم کل سونوهام خوب بودن حتی ۳۰ هفته بودم رفتم مشهد انقد که سبک بودم و حالم خوب بود تا اینکه ۳۳ هفته کیسه ابم پاره شد و زایمان زودرس گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله به حق این روزای عزیز زود زود حال پسرتون خوب میشه عزیزم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

۲۰ ساعت درد کشیدم و بچه دنبا نمیومد آخرم بازار دنیاش آوردن ولی چون بیمارستان آموزشی بود حاضر به سزارین نشدن وقتی دنیا اومد گریه نکرد بردنش آن ای سیو ۱۰ روز بستری شد و بعدشم با حال عمومی خوب مرخص شد البته دیگه سینه نگرفت و کلا شیرخشک شد

از ۴ ماهگی یه روز بلند شد دیگ شیر نخورد با بدبختی و قطره چگون رسوندمش به ۵ ماه و غذا کمکی شروع کردم

خیلی باهاش دردها کشیدم ناآرام بود چیزی نمی‌خورد رفلاکس شدید داشت تا شد یکسالش بردم بهداشت یکم شک داشتم نسبت به بقیه عقب تره اونا هم تایید کردن زیر نظر دکتر رفت و روانشناسی گفتن چون نارس دنیا اومده تاخیر داره تا دوسال درست میشه

خیلی باهاش دردها کشیدم ناآرام بود چیزی نمی‌خورد رفلاکس شدید داشت تا شد یکسالش بردم بهداشت یکم شک داش ...

انشالله به حق این روزای عزیز معجزه برای پسر کوچولوتو بشه 

الان دو سال ۹ ماهه هست هنوز حرف نمیزنه درکش ضعیفه پرخاشگره زیر نظر دکتره و گفتاردرمانی و کاردرمانی هم میره ولی من دارم آب میشم

بهم میگن قبولش کن میگن سعی می‌کنیم کاری کنیم برسه مدرسه عادی ولی چطوری قبول کنم من میمیرم باهاش دیشب خواستیم بریم مراسم یه دفعه اون حالش ک عصبی هست گرفتش دو ساعت تو گرمای جنوب تو کوچه زار زد و من چون باباش نبود حریفش نبودم بعد یهو مثل آب رو آتیش آروم میشه شاید بگین لجبازه شاید بگین بقیه بچه ها همینن ولی کاش فضول بود کاش بهم نگن مشکل درک داره مشکل عصبی داره دلم خونه دوس ندارم برم جایی که نگن چرا حرف نمیزنه چرت نمیفهمه چی میگ چرا اینکارارو میکنه اینکه بزرگه

دیگه کم آوردم بردمش مشهد بچم خوب بشه نذر کردم واسش مگ من چند سالمه مگ چ گناهی کردم این همه دوست و رفیق دارم بچه هاشون همه عاقل و بالغ حرف میزنن درک میکنن چرا خدا اینطوری سرم میاره دوس دارم چشم بزارم رو هم بشه ۳ سال دیگه ببینم بچم خوب شده یا ن شبا و روزا از شدت حال بد قلبم درده همش یه حسی دارم ک حتی نمیتونم بگم 

این شبا منم دعا کنید که با خبرای خوب بیام بگم بچم خوب شده😞