2777
2789

منم میرم

درمر میرم...🤕

پسرم چند وقته گوش میده تو دهن منم افتاده😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چند روزه اهنگ گوش ندادم تا شام غریبان امام تموم شه🖤🌿

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
میگم آهنگ دوست ندارم، گوش نمیدم😂

فهمیدم ولی درک نمیکنم🥴😬😂

لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،  اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش،  حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂

ولی تو بد میکردی حال مو 

چه بودی چه نبودی

حتی جونمو میدادم 

واسه اونی که نبودی 

ساخته بودم واست دنیای که 

دنیای حسودی بهشت میکردم اما 

تو لایق رویایی نبودی

رویایی ترین وقتای که فکر میکردم بت 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
مگه میشه؟:////

ارع دیگه😂من اینجوریم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
فهمیدم ولی درک نمیکنم🥴😬😂

آخ آخ😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-