سلام خانوما من دیابت بارداری دارم از هفته بیست و چهار تا حالا که ۳۱ هفته بودم کنترل کردم ولی دوروزه بااینکه رژیممو رعاین میکنم رفته رو ۱۸۰.۲۲۵ خیلی نگرانم برابچم گسی بوده باردار بوده قندش انقدر بره بالا بچش الان اوکیه تو رو خدا هرکی اطلاع داره جواب بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی خطری نداره اخه انسولین میزنم ولی انگار دیگه جواب نیس باید دوزشو بالا ببره؟شما تا چقدر میرفت بال ...
اره عزیزم برو دکتر تنظیم میکنه برات.. نه خطری نداره. مندتا موقع زایمانم میزدم ولی مراقب افت قندتم باش دستگاه بگیر دایم هم چک کن قند خونتو. من صبحا بعد انسولین چک میکردم یکم افت میکرد دیگه یه چی شیرین میخوردم نرمال بشه.. از طرفی رژیمتم و وزنت هم حواست باشه خیلی بالانره
اره عزیزم برو دکتر تنظیم میکنه برات.. نه خطری نداره. مندتا موقع زایمانم میزدم ولی مراقب افت قندتم با ...
سلام گلم خوبی شما گفتید به من دیابت بارداری داشتید من الان سی و چهار هفتمه اصلا وزن اضافه نکردم بخاطر رژیم دیابت بارداری ورفتم سونو وزن بچه ۲ کیلو بود که سونو ام خطا داره تازه چیکار کنم شمام همینطور بودید وزن نمیگرفتید؟