2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزدلم چشم انشالله خدا دامن هرکی بچه میخواد و سبز کنه

فدات گلم آخه خودم هشت سال منتظربودم تا خدا بالاخره معجزه اش رو نشونم دادم انشالله نی نی روسالم بگیری بعلت مادر شدن بالاترین لذت واسه هم زنی هست خدا دامن هیچ زنی رو خالی نذاره 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

عزیزم ممنون انشالله مامان میشی زوووود منم باز بیستم یه بی بی چک دیگ بزنم بعد برم برا ازمایش الانم فک ...

ممنونم گلم انشاالله شماهم باردار باشید به سلامتی

من یه بچه دارم برای بچه دوم اقدام کردم

واسه بچه اولمم بی بی چکم روز موعد دو خط پرنگ بود فرداش رفتم آزمایش 

ممنونم گلم انشاالله شماهم باردار باشید به سلامتی من یه بچه دارم برای بچه دوم اقدام کردم واسه بچه ا ...

خدا حفظش کنه عزیزم اره من بار اوله اقدامم ۹ماهه خونه دارم🙂

الهی آمین ممنونم بخاطر حرفای قشنگت،😘❤️

😍🥰

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

خانما طبیعیه که توی هفته ۵ هر لحظه حس کنی داری پریود میشی؟ انقباض دارم همش البته خیلی خفیف تر از دوران پریودی

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی