2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر دیگ حلیم مامان و بابامم  اسمتو بگو دعات کنم خیلی حاجت میده 💖🌸

برا منم دعا کن توسکا،مصاحبه قبول بشم😢😢

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

حاجت خواستی بگو یا عباس همیشه یه جور دیگه چشم نگاهش ب شما بود بگو مرگ نازنینو برسون لطفاااا

عزیز  دلم  

دور از جونت ⁦ نازنین  بانو ❣️⁩

گاهی  وقتا  یه  سختیایی  میاد  تو  زندگی مون  که  ما رو  تا  مرز  آرزوی  مرگ  می رسونه  

این  سختیا  برای  عذاب  ما  نیستن  برای  رشد  دادن  قدرت  وجودی  ماست  

درک  میکنم  تو  رو‌ 🥺⁦❤️⁩یه  وقتایی  بوده  منم اینطور  شدم 

اما الان زنده  ام ،ادامه  میدم    می  دونی  چراا؟

چون  خدا  خودش وعده  داده  بعد  هر سختی  آسونی  است 

چون  خودش گفته  من  آدمای  صبور  رو  دوست دارم 

چون  خودش گفته،  من  بیشتر از توان  بنده  ام  بهش  تکلیف  نمی دم  ‌پس  حتما  قدرت  عبور  از  مشکلات  مون  رو داریم  🙂  خدا  همیشه  سخترین نبرد هاشو  به قوی ترین  بنده  هاش میده   

خواهری   نمی دونم  چرا  دارم  اینا  رو  برای  تو  می نویسم 

ولی  خدا  به  دلم  انداخت   اینا  رو بهت  بگم ⁦❤️⁩

از  حضرت  عباس  می خوام  پشت و پناهت  باشه  

در تموم  غم  ها  ،دردها، شکستا و  موفقیت  های ریز  و درشت  

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
سر دیگ حلیم مامان و بابامم  اسمتو بگو دعات کنم خیلی حاجت میده 💖🌸

منصوره 

شوهرم محمد رضا 

ازش بخواه حاجت منو بده دارم دق میکنم دیگه تحمل ندارم😭😭😭

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
امیدوارم حالتون خوب شه نگرانتون شدم  براتون دعا کردم ان شاءالله حاجت روا بشید

خیلی ممنون تازه فهمیدم دروغم گفته بهم

اخ قلبم دیگه موندم چطوری میتپه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
عزیز  دلم   دور از جونت ⁦ نازنین  بانو ❣️⁩ گاهی  وقتا  یه  سختیایی & ...

اخه حالم خیلی بده ۵ ساله با مخالفت خانوادم رو به روعم همشو عذاب و سختی زندگیم خیلی سخت بوده خیلی بخوا همینارو همش به دوستا و عشقم میگم اما الان خودم بد کم اوردم بد نمیدونم چرا انقدر رفتم حرم ائمه دعا گردم چرا هوامو نداشتن مرا هی داره بدتر میشه الان تازه فهمیدم دروعم بهم گفته اما مث احمقا نمیتونم قیدشو بزنم داره قلبم میترکه کاش همون سری ک خودکشی کرده بودم ب کسی نمیگفتم میمیردم اون روز امید داشتم گفتم خدا باهامه ائمه باهامه ی عمر خطا نرفتم درست میشه همه چی خودم لو دادم قرص خوردمو و زنده موندم اما الان پشیمونم هیچی درست نشد ثانیه ب ثانیه بدتر شد

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
اخه حالم خیلی بده ۵ ساله با مخالفت خانوادم رو به روعم همشو عذاب و سختی زندگیم خیلی سخت بوده خیلی بخو ...

درکت  میکنم  چون  هم  سختی زیادی  کشیدم   هم  عشقو  تجربه کردم 💔

عزیز دلم  خودت  و  ارزوهاتو   بسپار  به خدا 

شدنش  لطف  خدا 

نشدش  حکمت  حکمت  خدا 

گاهی  وقتا  یه  خواسته  به  صلاح  ما  نیست   هر چقدر م  دعا کنیم  برآورده  نمیشه  چون  خدا  هیچ وقت  بد  بنده  اش  رو نمی خواد 

شاید  باورت  نشه  خود من ۵سال  تموم  درد  کشیدم تلاش کردم دعا  کردم  تا  پای  خودکشی  هم  رفتم  برای  برآورده  شدن  یه  خواسته و رسیدن  بهش  

ولی  نشد ...💔  اولش  دلگیر  بودم  از  تقدیرم  چرا  نتونستم  برسم 

ولی الان  فقط خودمو  سپردم  دست  خدا  و  این  غمو  و حسرتو  به عنوان  مصلحتش  پذیرفتم 

مطمئنم  خدا یجا  دیگه  جبران  میکنه برامون 

خدا به  دلت  آرامش بده  گل من 🤍🤍 و بتونی اونقدر خوشبخت و خوشحال  بشی  که  به  این روزات  بخندی 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
منصوره  شوهرم محمد رضا  ازش بخواه حاجت منو بده دارم دق میکنم دیگه تحمل ندارم😭😭😭

چشم 💖🌸🌺انشالله تا سال دیگه حاجت روا بشید 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خدا پناه غریبان هست هیچکس تنها نیست چون خدارو‌داره 💖🌸 چشم عزیزم 💖🌸

قربون خدا برم که جز خودش کسی رو نداریم.

ممنون ان شالله خودتونم حاجت روا بشید

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
عزیزم خدا کمکت کنه مطمئن باش خدا حقتو میگیره 

موندم خودش میگ گوشیش خرابه اما ی چند نفر میگت خوبه دردغ میگه..

ینی موندم کی دوسته کی دشمن

موندم خودش میگ گوشیش خرابه اما ی چند نفر میگت خوبه دردغ میگه.. ینی موندم کی دوسته کی دشمن

ببین نمیخوام قضاوت کنم ولی از کجا معلوم اون چند نفر دروغ نمیگن که اونو پیش تو بدبین کنن و حسود باشن