2777
2789
عنوان

حالم بده

234 بازدید | 49 پست

حالم بده 

از اینکه این همه حرف بشنوم خسته شدم 

امروز کسی که خیلی دوسش داشتم بهم گفت تو یه آدم بی خاصیت هستی روانی هستی 

و خیلی حرف های دیگه دلم شکسته نفرینش می کنم تا سال بعد این موقع حضرت عباس جوابش و بده 

تا همین الان دارم گریه می کنم 

اصلا دلم می خواد بمیرم بریدم از همه چیز 

بخواب به درک بابا بره دنبال لیاقتش

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسره میگفتی 

وای فدای تو که پر از خاصیتی 

برو کارخونه ی تکدانه بگو ازت شربتی چیزی بسازن تا بقیه که خاصیت ندارن از اون شربت بخورن و با خاصیت بشن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ولش کن بهش فکر نکن ارزش نداره  تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن اونم یه چیزی گفته

خیلی تو زندگیم مشکل دارم 

خیلی زحمت کشیدم خیلی غصه خوردم 

بهش کمک کردم چند بار بهش فرصت دادم بالا کشیدمش ولی اون چی 

تو چرا😔

ما حتی باهم بحث و دعواهم نداریم عزیزم

ولی ن پیام میده ن زنگ میزنه دیشب بهم گفت منتظرم تو پیام بدی امروزگفتم پیام بدم ک خوشحال شه هرچقدپیام دادم سین کردو جواب نداد