2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بنظرم شماهم دارید دچار سندرم پای بیقرار میشید.منم اوایلش از پاشنه پام شروع شد و به مرور به همه پاهام و بعدها هم با هر دو دستم رسید.یعنی دقیقا انگار از داخل یه چیزی راه میره و چنگ میزنه .تا صبحم باید بکوبونمش به زمین.خدا نصیب گرگ بیابون نکنه این درد بی درمان رو

.                                       
مگه آبلیمو و آب برای ضعف پا خوبه؟؟من به شدددت سندرم پای بیقرار دارم.اگه خوبه که بخورم

بله خوبه، شوهرم هرموقع پاش ضعف میره بیشتر هم موقع خواب یکم آب و آبلیمو میخوره خانوادش هم دیدم میخورن، ولی برا خودم پیش نیومده 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
بله خوبه، شوهرم هرموقع پاش ضعف میره بیشتر هم موقع خواب یکم آب و آبلیمو میخوره خانوادش هم دیدم میخورن ...

خدا خیرت بده اگه درست بشم فاتحه برای امواتت میفرستم.دیشب تا صبح گریه کردم از ضعف دست و پاهام

.                                       
خدا خیرت بده اگه درست بشم فاتحه برای امواتت میفرستم.دیشب تا صبح گریه کردم از ضعف دست و پاهام

خواهش میکنم گلم، اگر همیشه هست یه دکتر برو شاید هم بخاطر کمبود یه ویتامین تو بدن سریع حل میشه 

خواهش میکنم گلم، اگر همیشه هست یه دکتر برو شاید هم بخاطر کمبود یه ویتامین تو بدن سریع حل میشه 

صد تا دکتر رفتم.افاقه نکرده.آخرین دکترم مغز و اعصاب بود که یه کپسولی که برای بیماران پارکینسون هست رو داد که خدایی عااالی بود ولی انقدر عوارض ازش خوندم که ترسیدم و قطعش کردم دوباره برگشت.هرچی هست ارثیه از مادرم بهم رسیده جدیدا هم خواهرزادم این مشکل رو پیدا کرده

.                                       
صد تا دکتر رفتم.افاقه نکرده.آخرین دکترم مغز و اعصاب بود که یه کپسولی که برای بیماران پارکینسون هست ر ...

عه انشالله که به حق این شب های عزیز این مشکل هم برطرف بشه 🙏 خدا سلامتی بده