من باردارم همین چن شب پیش غذام زیاد بود کلی غذا دادم در خونش..طبقه بالا ما هستن..بعد اونا گوسفند کشتن شبش مهمون داشتن یه ظرف برا من جیگر نیاوردن..البته من نمیخوردم چون میگن جیگر بده و تو فریزر جیگر هم داریم ولی بیشعوریش منو ناراحت کرده...امشبم اومدن چاه خونمون گرفته بود خالی میکردن چون بو میومد رفتم رو مله ها نشستم دید ولی یه نگفت بیا بالا خونه ایندفعه دیگه واقعا ناراحت شدم...بچه هاش میان خونم بهشون شیر و کیک و میوه میدم ولی اون انقد پلیده ..
تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
یاخدا تودیگه کی هستی حالا چه میشد که یکم براش میآورد گلم طرفای ما خودمون نخوریم اما باید به زن ...
باشه
میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم حامله بودم جاریم براش از باغشون باباش براش هلو آورده بود ... درشت و قشنگ بودن تو پله ها بود دیدم ...
من الان شرایطتو بیشتر قبول دارم چون جاریت بد حرف زد ولی شرایط اون خانم ک توقع بیجا ی تعارف داره رو نه
مخالفا ریپلی نکنید حوصله انتقاد ندارم بای
میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
یاخدا تودیگه کی هستی حالا چه میشد که یکم براش میآورد گلم طرفای ما خودمون نخوریم اما باید به زن ...
والا طرف ماهم همینه بچه کوچیک و خانم حامله مثل هممیدونیم...حالا منمگفتم چون نمیخوردم و خودمون تو فریزر داشتیم از اون زیاد ناراحت نشدم امشب از اینکه رو پله های سرد نشسته بودم نگفت بیا خونه ناراحت شدمخیلی ..تازه خودمم یه شب داشتم با پیک نیکش غذا درس میکردمزنگزد گفت پیک نیکمبیار گفتم باشه یه چن دقیقه وایسا گشنمه غذامو اوکی کنم ده دقیقه دیکه میارمگفت نه بیار بیست دقیقه دیگه بهت میدم..این خانم وکیل یه جوری با من حرف میزنه انگار خود جاریمه داره توجیه میکنه😂😂
تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده