2777
2789
عنوان

واقعا جاری ارزش ناراحتی نداره ولی بازم آدم بدلش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 19 پست
چراانتظار و توقع بیجا داری؟شوهر داری بگو بخره شاید واقعا ب جیگرش نیاز داشته باشه گوشت خودشونه  ...

یاخدا  تودیگه کی هستی حالا چه میشد که یکم براش میآورد گلم طرفای ما خودمون نخوریم اما باید به زنه ی که حامله هست بدیم چون خیلی خیلی گناه میدونیم 

یاخدا  تودیگه کی هستی حالا چه میشد که یکم براش میآورد گلم طرفای ما خودمون نخوریم اما باید به زن ...

باشه

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حامله بودم جاریم براش از باغشون باباش براش هلو آورده بود ... درشت و قشنگ بودن تو پله ها بود دیدم ...

من الان شرایطتو بیشتر قبول دارم چون جاریت بد حرف زد ولی شرایط اون خانم ک توقع بیجا ی تعارف داره رو نه 

مخالفا ریپلی نکنید حوصله انتقاد ندارم بای

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
منم حامله بودم جاریم براش از باغشون باباش براش هلو آورده بود ... درشت و قشنگ بودن تو پله ها بود دیدم ...

وای یه دونه مگه چی میشد...اون دیگه کی بوده ..حتی اگه حامله هم نبودی یه دونه واقعا مگه چیمیشد 

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
یاخدا  تودیگه کی هستی حالا چه میشد که یکم براش میآورد گلم طرفای ما خودمون نخوریم اما باید به زن ...

والا طرف ماهم همینه بچه کوچیک و خانم حامله مثل هم‌میدونیم...حالا منم‌گفتم چون نمیخوردم و خودمون تو فریزر داشتیم از اون زیاد ناراحت نشدم امشب از اینکه رو پله های سرد نشسته بودم نگفت بیا خونه ناراحت شدم‌خیلی ..تازه خودمم یه شب داشتم با پیک نیکش غذا درس میکردم‌زنگ‌زد گفت پیک نیکم‌بیار گفتم باشه یه چن دقیقه وایسا گشنمه غذامو اوکی کنم ده دقیقه دیکه میارم‌گفت نه بیار بیست دقیقه دیگه بهت میدم..این خانم‌ وکیل یه جوری با من حرف میزنه انگار خود جاریمه داره توجیه میکنه😂😂

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده