2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید ظاهرش چندش باشه؟شکلش همونه خوشت میاد خودتو ببری زیر تیغ درد بکشیا

یعنی میگی عادیه آخه خیلی بده گوشتش بزنه بیرون تیره رنگ 

من آستانه تحمل دردم بالاست 😂فقط بخاطر چنتا مسائل دو دلم

یعنی میگی عادیه آخه خیلی بده گوشتش بزنه بیرون تیره رنگ  من آستانه تحمل دردم بالاست 😂فقط بخاطر ...

یکم اعتماد بنفستو ببر بالا اونجا همین شکلیه مگه قراره شبیه گل باشه که میگی زشته .بعدشم اونجا پر عصبه حالا به علاوه درد زیادش زرتی اومد لذتتم کم شد بیا و جمعش کن.

هیق 😪 شیطونه میگه چاق کنم کلن بره تو نبینمش😂🙄🤨

من اون قسمت بدنم چاقه ولی بازم مشخصه اکثرا همینن عکسای تو نتم حتی نگاه کنی همینن مگه اغراق باشه و لابیا پلاستی کنن که فکر کنم میل جنس.ی کمتر میشه 

منم خودم زده سرم عمل کنم ولی از عوارضش بعضی وقتا میترسم و منصرف میشم

من اون قسمت بدنم چاقه ولی بازم مشخصه اکثرا همینن عکسای تو نتم حتی نگاه کنی همینن مگه اغراق باشه و لا ...

لانتییی 

من خیلی از اونایی که چاقن رفته تو ک🥺 

میل جنسیو من شنیدم یه دکتر خوب پیدا کنی که بلد باشه چجو برش بزنه حس جنسیم کم نمیشه ولی باز منم مثل تو موندم

لانتییی  من خیلی از اونایی که چاقن رفته تو ک🥺  میل جنسیو من شنیدم یه دکتر خوب پیدا کنی ...

نرفته تو همه دارن فقط بعضیا بزرگه بعضیا کوچیک اتفاقا میل جنسی اونایی که لابیا هاشون بزرگ تره میگن بیشتره عفونتم کمتر میگیرن 

آره باید دکتر خوب پیدا کنیم فقط از دردش میترسم😑😑