2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین تا پا قابلمه نذری باهم باشیم 🙏اسمتونو بگید 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 12813 بازدید | 746 پست

ان شاءالله حاجت روا و عاقبت بخیر باشید، خواهش میکنم برا فرج و سلامتی آقا و شفای منم دعا کنید، اسمم انیس هست

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

@دخترناراحت‍    @مامان،مهدیار    

@جونniloo    @imzhrw     

حاجت هاتونو بدید اسی دعاتون کنههه 

@دختر_اسفند72  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله حاجت روا و عاقبت بخیر باشید، خواهش میکنم برا فرج و سلامتی آقا و شفای منم دعا کنید، اسمم ا ...

به روی چشم حتما عزیزم 🙈🤲🥰

ایشاالله حاجت روا شی عزیزم 🥰🥰

@دخترناراحت  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اسمم حدیث از ته قلبت دعام کن بعد ۵ سال ازدواجم باهاش جور شه امسال سهم هم بشیم به خوبی دعام خواستی کنی پای دیگ اگر تونستی ب نیتم با ملاقه یدونه هم بزن نشد هم اشکال ندارهمهم ابنه دعام میکنی اونجا🥺🥺🥺خیلی خیلی ازت ممنونم الی ۱۰۰۰ برابر خیر برگرده ب زندگبت دعام کردی ممنون میشم لایکم کنی

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

ان شالله حاجت روا شی...التماس دعا مامان دوقلوها

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

برای خواهرم حمیرا ممنون

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

اسمم راضیه 

مهرم ب دل عشقم بیفته و بیاد نامزد کنیمو بهم برسیم 😭😭😭💔تنها خواهشمه 

۹ ساله انتطار میکشم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜