2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه بنظرتون

124 بازدید | 20 پست

من خشکی چشم دارم بعد همیشه چند ساله قطره چشم میزنم هر چند ساعت یه بار . بعد امروز رفته بودیم خونه مادربزرگم. مادربزرگم بیشتر وقتا که میریم خونش بم میگه که قطره داری به منم بدی بریزم با اینکه خیلی ارزون هم هست خودش نمیخره برای خودش 

منم قبلا چندباری قطره آکبند جدید استفاده‌ نشده اگه داشتم بهش دادم یا رفتم براش خریدم که استفاده نشده باشه ولی چیزی که خودم استفاده کردم ندادم بهش . بخاطر اینکه به نظرم قطره استفاده شده مثل مسواکه نه من باید مسواک دهنی خودمو بدم کسی نه کسی دیگه باید استفاده کنه 

به قطره حساسم چون باید بنظرم باید خیلی مواظب نوک قطرهه باشم که به جایی نخوره حتی به مژه هام اونایی که قطره میزنن می‌دونن چی میگم که بهداشتش رعایت بشه و اینا. منم امروز مامانم گفت قطرتو بده مادربزرگت بزنه آخه جدید و نو نداشتم همراهم که بهش بدم بعد گفتم سه شنبه از داروخونه میگیرم خودم براش ولی الان نمیتونم بدم قطره خودمو چون استفادش کردم . مامانمم بهم گفت بدرک که نمیدی و چندتا حرف بم زد 

اشتباه کردم ندادم؟! شما بودین چی میکردین کار من غلط بود؟ آخه بنظرم مثل مسواک میمونه قطره نمیشه استفادش کنن چند نفر 

حق داشتی. چون واقعا با چشم برخورد داره

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره براش بخر ببر بعدا

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
منم بنظرم کار اشتباهی نکردم ولی حرفای مامانم و این که گفت بدرک و اینا بهم بشدت حس گناه و عذاب وجدان ...

نه عزیزم ناراحت نباش واکنش مادرت نمی دونم چرا اینطور بود ولی خب قبلا هم همین کارو میکردی ناراحت نباش عزیزم

اشتباه نبود  بالاخره حساسی وسیله خودتم هست اختیارش داری

درسته ولی نمیدونم چرا توی فامیلای ما من همیشه باید وسایلم بدم اینو اون . آخه قبلا هم اینطوری شده بود سر یه وسیله شخصی دیگه. حتی از بچگی هم باید اسباب بازیام به بچه های فامیل میدادم که دوست نداشتم این کارو که وسایلای که حساسم روشون شریک بشم با کسی