2777
2789
عنوان

شما باشید درس خوندن رو انتخاب می‌کنید یا عشق تون رو ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 94 پست

کسی که بین این انتخاب قرارت میده آدم خوبی نیست چرا نشه هر دو تاش رو با هم داشت 

بیست سال سن خوبی هست واسه آشنا شدن با آدم ها 

ربطی هم نداره که بخوای درس رو ادامه ندی

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرانه بهت میگم تو این سن که بودم بخاطر عشقم افت تحصیلی داشتم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فارق تحصیل دانشگاه های معتبر بیکار هستن.اگه عشق عشق باشه من عشق انتخاب میکنم آنوقت بعدش درسم شاید خو ...

عشقی که بگه درس نخون خیلی مشکلات دیگه داره 

و اسمش نباید اصلا عشق باشه 

این آدم اصلا فکر کردن نداره

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

برای یه دختر احساسی انتخاب خیلی سخته من خودم خیلی احساساتی ام اما وقتی که واقعا قرار باشه بین این دوتا یکی رو انتخاب میکردم قطعا درس بود، من وقتی با شوهرم ازدواج کردم عاشقش بودم و اونم تو محضر تعهد داد که اجازه ادامه تحصیل رو ازم نمیگیره هیچوقت با اینهمه همش میگم کاش هیچوقت تو سن کم و قبل از دانشگاه رفتن شوهر نمی‌کردم چون خیلی زجر کشیدم الان تازه داره ۲۰ سالم میشه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من تو سن نونزده و نیم سالگی ازدواج کردم الان دارم درسمو ادامه میدم اگر بتونی همزمان با ازدواج درسم بخونی بد نیست که 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …