2777
2789

سلام دوستان عزیزم 

من یه دختر چادری 26 ساله هستم، دانشجو فوق لیسانسم تو یکی از بهترین دانشگاه های ایران، قیافم نمیگم خوشگله اما بد هم نیست، اندام و قد نرمالی هم دارم، وضعیت مالی و خانوادگی متوسط رو به بالایی داریم، کلا هم یه خواهر یه برادریم یعنی یه برادر دارم. 

حالا مشکلم چیه؟ 

سالی شاید یدونه خواستگار دارم! اونم به درد نخور 

نه که توقعات خاصی داشته باشیم، مثلا طرف میبینی دیپلم علافه یه کار درستی هم نداره 

واقعا نمیدونم چرا اقبالم اینجوریه😭

خیلی چله ها دعا ها نذر ها کردم، پیش کسیکه قرآن میخونده هم رفتم پیش دعا نویس و فالگیر هم رفتم، هیچی عایدم نشده فقط همشون بهم گفتن خیلی نظر روته، خیلی چشمت زدن و این سنگینی آورده واست. 

خیلی تو نینی سایت خوندم به طرف توصیه کردن تو اجتماع باش فعال باش تو چشم باش، بخدا که من همینم، تو بهترین دانشگاه دارم درس میخونم مراسمی تو فامیل باشه میرم، کلا آدم اجتماعی وصمیمی هستم. از شماتت ملت خسته شدم بخدا هرکی به من یا مامانم میرسه با تعجب میپرسه هنوز دخترت ازدواج نکرده؟ 

چقد یه دختر بدبخته 😭

حالا دوستان شما راهکاری میدونین؟ کسی دچار چنین شرایطی بوده که حل شده باشه؟ 

سلام شرایط من عیناً دقیقا مشابه شما هست 

حل نشده ولی باهاش کنار اومدم 

این پیغامم گذاشتم بگم تنها نیستی 🌺

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تقریبا شرایط شما رو داشتم. البته یبار تو ۲۳ سالگی جدا شدم  خواستگار زیاد داشتم ولی سر همین موصوع تقریبا خواستگارای خوبی نداشتم. تا بلاخره سی سالگی ازدواج کردم. همه چیز توی زمان خودش اتفاق میافته.

ببخشید ولی از نظر من ازدواج یک جور معامله است،هرچقدر بیشتر از لحاظ اجتماعی،تحصیلی،مالی و... ارتقا پیدا میکنید گزینه ها محدود تر میشن چون دیگه کمتر کسی در سطح شما پیدا میشه پس در نتیجه خیلیا به خاطر ترس از جواب رد پا پیش نمیذارن

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
ببخشید ولی از نظر من ازدواج یک جور معامله است،هرچقدر بیشتر از لحاظ اجتماعی،تحصیلی،مالی و... ارتقا پی ...

آخه الان من فوق لیسانس شدم، دو سال قبل چی؟ سه سال قبلی چی؟ همیشه از 20 سالگی وضعیتم همینه :(

آخه الان من فوق لیسانس شدم، دو سال قبل چی؟ سه سال قبلی چی؟ همیشه از 20 سالگی وضعیتم همینه :(

یک دلیلش میتونه نوع پوششتون باشه،یا به خاطر موقعیت خانوادتون باشه، پدرتون شغلش چیه؟

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

مطمئن باش اگه کار خوبی داشته باشی چنان برات خواستگار بیاد 

متاسفانه شرایط جامعه اینجوری شده اطراف زیاد هستن پسرهایی که ترجیح میدهند که خانومشون کار خوب و زیبایی معقولی داشته باشه

یک دلیلش میتونه نوع پوششتون باشه،یا به خاطر موقعیت خانوادتون باشه، پدرتون شغلش چیه؟

اتفاقا شهرمون شهر چادری پسند هست، منم چادری تمیزی هستم یعنی به حتی مانتو شلوار روسری ارزشمند با رنگ های ست میپوشم عین این بلاگر های چادری 

بابام شغلش آزاده و وضعیت مالی خوبی داره خداروشکر 

دیگه واقعا نمیدونم اشکال کار کجاست :(

منم تقریبا شرایط شما رو داشتم. البته یبار تو ۲۳ سالگی جدا شدم  خواستگار زیاد داشتم ولی سر همین ...

خداروشکر عزیزم که بعدش ازدواج واست رقم خورده، امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی. 

اما من مشکل جدایی و اینا هم ندارم ولی بازم وضعیتم اینه :(