2777
2789

میگه نیا هیئت و دسته خودش ولی میره طبل و اینا میزنه من چون تنهام میگه نیا ولی خب منم وسط اون شلوغی کسی باهام کار نداره ک 

امشب میرم با ماسک مشکی و لباس مشکی نمیبینه میرم ببینم چیکار میکنه دعا کنید تو این شلوغی پیداش کنم غلغلس محل ما این شبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم‌دعا کنید خبری نباشه واقعا الکی شک کرده باشم

جلوی مردم چیکارمیخوادبکنه مگ

توهم محلیاتون آشنانیس؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بنظرم نرو چون تو اون شلوغی همسرت نمیتونه کاری بکنه. اگر بری ممکنه بفهمه و از دستت عصبی بشه و شایدم بهت تهمت بزنه

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺
الان توقع داری تو هیات وسط این شلوغی مثلا چکار کنه؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دسته س همه هم دختر پسر محل مارو ببینید میفهمید چی میگم من ظاهر موجه دارن ولی انقد دخترپسر ریخته اصلا شبیه عزاداری نیست

یه بار میدونست رفتم ولی نمیدونست کجام سرش پایین بود واقعا کار خودشو میکرد علامت میکشید طبل میزد همین ...

بنظرم شکت خیلی بی جاست

شوهرمنم بدش میاد برم هیئت نگاه کنم یاوقتی دسته میادچون پسرزیاده

ولی مجلس کاری نداره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿