2777
2789
عنوان

گوشی نامزدمو چک کردم

788 بازدید | 43 پست

گوشیه نامزدمو چک کردم وقتی خواب بود چون یک پیامی دیدم رو گوشیش شک کردم . رفتم دیدم فقط با یک دختری چت کرده تو انیستا وچت هاشون عادی بود . همدانشگاهیش بود .

از خواب بیدارش کردم دعوا کردیم من داد زدم که این کیه بعد اون هولم داد گوشیه خودمو گرفت وپرت کرد اون طرف خونه ورفت عصبی شد چون گوشیشو چک کردم . 

روز دیگش پشیمون شد چون هولم داد منم بهش گفتم با کسی که روم دست بلند کرده ازدواج نمیکنم 

میگه روت دست بلند نکردم فقط هولت دادم اونم اروم چون اعصابمو خورد کردی.  وگفت بهم من هیچ وقت نمیرم من عاشقتم درسته که کارت اشتباه بود بدون اجازه من گوشیمو چک کردی ولی منم بخاطر هول دادنم عذر میخوام ودیگه تکرار نمیشه وگوشیمو میخوای دستت باشه یا انیستامو هرچی میخوای فقط نگو از هم جدا بشیم 

اون اینجوری نیست که با دخترا چت کنه یا گرم بگیره یا بخواد خیانت کنه بهم  ولی نمیدونم چرا با این دختره چت کرده بود  

ترسیدم ازش الان چیکار کنم بنظرتون ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس شدی 

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

اول مطمئن شو چیزی نبوده بینشون بعد اگر انشا ۰۰۰ چیزی نبود بترسونی زهرچشم چشم بگیر ازش

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

همچنان بترس منم وقتی میدیدم شوهرم همچین کارای می‌کنه مثل تو خوش خیال بودم ک بهم خیانت نمیکنه ولی روز آخر خیانت کرد از الان خودتو محکم قوی بگیر ساده و خوش خیال نباش مثل من مثبت فکر نکن

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

اول ک دیدی چت کرده کاش به روش نمیاوردی مثلا بیدار ک شد میگفتی گوشیتو بده اینستاتو کار دارم یا اصن هرچی اگ خیلی راحت داد بدون اینکه بگیره دستش کاری کنه ینی اصلا هیچی نیست و اگه اون چتو ببینی واسش مهم نیس چون هیچی نبوده ولی حالا ک ایتطوری شده یکم تحت نظر بگیرش ببین چطوریه مشکوک میرنه یا ن ولی فک کنم یکم حساس شدی ک حق هم میدم بهت ولی خل کوتاه نیا نباید انجام میداده و حالا ک انجام داده به خاطر هر چیز احتمالی باید بهت میگفته