2777
2789
عنوان

از یکی خوشم اومده..بگید چیکار کنم😢

225 بازدید | 12 پست

خب اولش بگم ک من خیلی دختر مغروریم وهیچ وقت دنبال پسری راه نیوفتادم همیشه بقیه دنبال منن وهیچ وقت محلشون نذاشتم.این شبا با دوستام میریم هیئت نگاه میکنیم یه پسری هست ک زنجیر میزنه ازش خیلیی خوشم اومد تا دیدمش واصلا پسره توجهی نمیکرد البته منم بعضی موقه نگاش میکردم فقط .بالاخره دیشب دیدم داره نگام میکنه از اول تا اخرش نگام میکرد ولبخند میزد اخرش ک تموم شد اومد یه گوشه وایساد فک کنم میخاست بهم درخاست بده ولی من خالم اومد دنبالم اونو که دید منم اصلا محلش نذاشتم بعدش رف.چیکار کنم که امشب بیاد درخاست بده😢😢واقعا حس میکنم عشق درنگاه اوله

بیاد درخواست بده 🐒😂😂😂

برای چیا که هیئت نمیرین 😂😅

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست بده که صرفا چند ماه یا چندسال باهم ارتباط داشته باشید؟♡ به نظرم هرچند احساس داری بهش ولی سع ...

یعنی اگ امشب درخاست داد قبول نکنم اخه دوستامم همش تو گوشم میخونن که تو چرا اصلا با کسی ارتباط نداری وانقد خودتو محدود کردی

یعنی اگ امشب درخاست داد قبول نکنم اخه دوستامم همش تو گوشم میخونن که تو چرا اصلا با کسی ارتباط نداری ...

به شخصه تجربه‌ای داشتم که باعث شد دیدِ منطقی تری نسبت به ارتباطاتم پیداکنم

میخوای بگی چندسالته؟ شاید همسن باشیم و بیشتر بتونم راهنمایی کنم🤷🏻‍♀

در کُل من باشم قبول نمی‌کنم با توجه به شرایطی که گفتی تو بیرون دیدیشو و خوشت اومد و اونم خوشش اومد و بعدم یه ارتباطی شکل بگیره!

بعضی محدودیتا باعث میشه آرامش بیشتریو تجربه کنی پس به نظرم صرفا به بعضی نظرا تکیه نکن

۱۸ سالمه

منم ۱۶ سالمه

فقط اونقدری میدونم و مطمئنم که به رابطه‌هایی که ((فقط)) براساسِ دوست داشتن و تمایل پیدا کردن باشه نمیشه اعتماد کرد

وقتی آدم یکیو خیلی دوست داشته باشه ممکنه عیب‌هاشو نبینه یا حتی بعدا باهاش کنار بیاد چون دوسش داره و وابستش شده دیگه!

هرچقدر هم به دوست داشتنایی که تو یه نگاه اتفاق افتاده بیشتر بَها داد شاید بیشتر ضرر کرد

واقعا توی دوراهی موندم

امیدوارم تصمیم درست رو بگیری🌹

تصمیمی که بعدا به خاطر وابستگی تو دوراهی جدید نمونی :)

من طبق تجربه‌ای نظرمو گفتم که ممکنه بعضیا پنهانش کنن و فقط( تو رابطه بودن رو) مهم بدونن!😅