2777
2789
عنوان

تا حالا حس کردید که کم هستید

221 بازدید | 25 پست

انگار همه دنیا ازتون جلوه 

چجوری میشه بغض را شست 

چجوری میشه حال آدم خوب بشه 

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون من واقعا کم هستم.کسی که با ارشد مهندسی حتی نتونسته یه روز کارگری کنه چه برسه به شغل خوب چی از اعتماد به نفسش میمونه؟!

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اره چون من واقعا کم هستم.کسی که با ارشد مهندسی حتی نتونسته یه روز کارگری کنه چه برسه به شغل خوب چی ا ...

میفهمم چی میگی 

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......

اره خیلی وقتا

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

اره چون من واقعا کم هستم.کسی که با ارشد مهندسی حتی نتونسته یه روز کارگری کنه چه برسه به شغل خوب چی ا ...

چقدر درمورد من حرف مسزنه ب ولله

کوپی خودتم

هزارتومنم در نیاوردم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد