2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته هشتم بارداری

2062 بازدید | 10 پست

لکه بینی قهوه ای دارم در حد دستمال کشیدن بنظرتون تو این هفته بارداری طبیعیه یا اقدام خاصی لازمه 

هفته ششم رفتم دکتر سونو رو برای آخر هفته هشتم نوشته و آزمایش های اولیه رو انجام دادم 

بهم هم شیاف داد محض اطمینان گفت استفاده کن 

دیشب رفتم دستشویی وقتی دستمال کشیدم متوجه لکه قهوه ای شدم با امروز صبح دوباره موقع دسشویی رفتن تکرار شد 

کسی تجربه داره راهنمایی کنه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هجدهم نوشته نمیدونم الان انجام بدم یا نه

من لکه بینی قهو های داشتم رفتم فرداش سونو گفت ۶ هفته ای کیسه زرده وسال رو دید ولی جنین نه

دکترم بخاطر لکه بینی شک کرد روز قبل شیاف داده بود بعد کفت نزن دیگه چون ممکنه پوچ باشه موقع سقط سخت بشه

منم اومدم خونه دیدم بازم خیلی کم لکه دا م دمنوش به درست کردم خوردم فعلا که قطع شده البته من اونروز لکه بینی حمام خیلی طولانی رفته بودم کار سنگین کرده بودم 

الان دیروز حموم خیلی کوتاه وبا احتیاط رفتم بازم دمنوش به خوردم خدارو شکر فعلا خوبه چیزی ندیدم

تو الان باید سونو قلب رو بری

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
برای هجدهم نوشته نمیدونم الان انجام بدم یا نه

رفتی یانه بهمون جوابشو بگو انشاا...که چیزی نیست

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من لکه بینی قهو های داشتم رفتم فرداش سونو گفت ۶ هفته ای کیسه زرده وسال رو دید ولی جنین نه دکترم بخا ...

منم درست میکنم که بخورم پس مرسی عزیزم باشه انشاالله سلامت باشید ممنون از راهنمایی

رفتی یانه بهمون جوابشو بگو انشاا...که چیزی نیست

ممنون عزیزم حتما 

نرفتم با دکترم تماس گرفتم گفت که شیاف رو صبح یکی شب یکی استفاده کن و سر موعد هجدهم برو سونو 

هنوز هم دارم لکه بینی هنوز هم قهوه ای