2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کجا باید زنگ بزنم؟

129 بازدید | 9 پست

دوستان چندوقته هی خواب تکراری میبینم راجب بابام که فوت شده حس میکنم یچیزیو میخواا بهم بگه..شما میدونید به کجا باید زنگ بزنم بپرسم؟

زنگ بزن طویله ( با احترام ) 

تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن طویله ( با احترام )  تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره

خواب ربطی به خرافات نداره شما چرا هر چیزی رو به خرافات ربط میدی خواب دیدن گاهی از آگاهی ذهن میاد یه بارم بهت گفتم بازم میگم اول راجع به چیزی خوب تحقیق کن بعد ربطش بده خرافات

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
😐😐

میشه خوابتو بگی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خواب ربطی به خرافات نداره شما چرا هر چیزی رو به خرافات ربط میدی خواب دیدن گاهی از آگاهی ذهن میاد یه ...

شما دلیل علمی ای برای اثبات حرفت داری؟

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
شما دلیل علمی ای برای اثبات حرفت داری؟

عزیزم خواب دیدن و تعبیرش از لحاظ علمی و روانشناسی مورد بررسی قرار میگیره کافیه یه سرچ توی گوگل کنی و نظر زیگموند فروید و روانشناسی نوین رو در باره خواب و تعبیرش بخونی 

و بدون خوابی که تعبیر داشته باشه موهبتی از طرف خداست چون یه سری هشدار ها به انسان داده میشه خود من بار ها و بار ها خواب دیدم که تعبیر شده از لحاظ قرآنی خواب تعبیر میشه حضرت یوسف توی قرآن اومده که خدا علم تعبیر خواب رو بهش داده یعنی چی یعنی از لحاظ علمی روانشناسی هم مورد تاییده قرآن و که خدا رو شکر باور داری معنی سوره حضرت یوسف رو بخون