2777
2789
عنوان

الان چیکار کنم

393 بازدید | 58 پست

دوستان سلام 

من شوهرم باشگاه داره و تازگی برای زنونه میخواد مربی بگیره حالا یه خانومه که ازش ۱۲ سال بزرگ تره و یه پسر هم داره هی پیام میده همسر بی شعورمم دنباله حرف و گرفته باهم چت کردن خانومه هم هی بهش میگه هروقت دلت خواست پیام بده ما دوتا دوست خوبیم پیام بدی حرف خودش میاد و خلاصه بدجور امار دارن میدن .

منم باردارم و دارم دیوونه مبشم نمیدونم چیکار کنم میخوام واتساپشو رو گوشیم نصب کنم اما نمیدونم میفهمه یا نه به نظرتون با چه برنامه ای میشه واتساپشو رو گوشی خودمم داشته باشم ؟بعد برای همسرم پاک نمیشه ؟

نمیدونم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واتساب نصب کنی رو گوشیت

باشوهرت حرف بزن باخونسردی 

دعوانکن فقط حرف بزن 

بگو اینکاراخوب نیس

هرکی هرچی حدی داره نمیخام زیاد بت پیام بده بگو شما هیچ کاری باهم ندارین ک بت گفته بم پیام بده هروق خاسی بگو تو زن داری زندگی داری حرفی داشته باشی باهمسرت میزنی ن با ی زن غریبه ...

این کارا چیه خوب برا خودت اعصاب خوردی درست میکنی زندگیت رو نابود میکنی ..واضح و کامل رو بروش بشین و بعش بگو من اصلا خوشم نمیاد که با یه زن اینقدرررر گرم و صمیمی بشی بگو من به تو اعتماد کامل دارم ولی به اون زنه اعتماد ندارم ..برامون مشکل ساز میشه  ..منطقی باهاش حرف بزن .بگو من حامله ام اعصاب ندارم حرص میخورم رو بچه تاثیر میزاره .

واااا از شوهرت بپرس این غلطایی که میکنی یعنی چی  بعدم شماره زنرو بردار بزنگ بشورش پهنش،کن تو ا ...

بگم رمزشو عوض میکنه هزارجور گوه بیشتر میخوره اخه منم باردارم اصلا نمیدونم راه درست چیه که با بچه جدا شم یا به رو خودم نیارم که شوهرم پرو تر بشه 

شماره زنه رو دارم نمیدونم تهدیدش کنم به شوهر احمقم میگه یا نه

بهش بگو من باردارم و استرس برام ضرر داره و از این موضوع خوشم نمیاد اون زنیکه هرزه رو بنداز بیرون 

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا