2777
2789

انقدر استرس و اضطراب دارم از ۵ و نیم بیدار شدم خوابم نمیبره. امروز برای من حکم جواب کنکور رو داره. نقل و انتقالات پر کردم منتظرم جوابش بیاد هی سایت رو به روز رسانی میکنم اما هیچ چیز جدیدی نیست😥 

فرم تقاضای نقل و انتقالات برای شهری که الان هستم. آخه میدونید من هر روز ۶۰ کیلومتر میرم و همونقدر هم برمیگردم و دو تا بچه دو ساله و چهار ساله دارم و شرایط برام کمی پیچیدس.

اینا رو براتون نوشتم تا دلم یه کم آروم شه حالا لطفا اگه منت به سرم میذارین یه صلوات برام بفرستین ❣

عزیزم برات صلوات فرستادم 

یه نصیحت خواهرانه میکنم کنکور فدای سرت!!!!

من با همین استرس اضطرابا الان ۴روزه که بیدارم و مثل چی پشیمونم که چرا خودمو حرص دادم 

قشنگ بگیر بخاب صلوات بفرست بخاب به خودت بگو الله کمکم میکنه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات صلوات فرستادم  یه نصیحت خواهرانه میکنم کنکور فدای سرت!!!! من با همین استرس اضطراب ...

نه عزیزم کنکوری نیستم که من ۹ سال پیش کنکور دادم😄 گفتم امروز برای من مثل اون روزه همون حسو دارم خیلی وقته منتظرشم آخه محل کارم دوره مجبور به رفت و آمدم ممنونم که برای کسی که تا حالا ندیدین صلوات فرستادین و دعوت به آرامش کردین❤❤❤❤❤❤

نه عزیزم کنکوری نیستم که من ۹ سال پیش کنکور دادم😄 گفتم امروز برای من مثل اون روزه همون حسو دارم خیل ...

خواهش میکنم وظیفمه عزیزم 

محل کارتون دوره حتما یه راهیی براش پیدا کنید گلم 

ارامشتو حفظ کن فقظ همه چی درست میشه 😍🙏

انشاالله ک حل میشه کاش درد ماهایی ک هنوز قبول نشدیم نقل و انتقال بود😂🤕

من قشنگ حستو درک میکنم من خیلی برای کنکورم تلاش کردم خیلی اذیت شدم دو سال پیاپی درس خوندم چقدر تست زدم به خدا هییییچ جا نمیرفتم حتی یه روز هم هدر ندادم حموم هر دو هفته میرفتم خودمو تو اتاق زندانی کرده بودم و فقط میخوندم و فقطططط میخوندم گاهی برای تنوع کتابخونه میرفتم آخر رتبم اونی که میخواستم نشد اما از شرایط الانم راضی ام به لطف خدا فرهنگیان قبول شدم خیلی خیلیییی راضی ام به همه هم توصیه میکنم

من قشنگ حستو درک میکنم من خیلی برای کنکورم تلاش کردم خیلی اذیت شدم دو سال پیاپی درس خوندم چقدر تست ز ...

آرزوی موفقیت های روز افزون چ سالی قبول شدین شما؟ببخشید میپرسم میتونید جواب ندید رتبه و ترازتون چند بود؟

عزیزم خیلی وقته تاپیک نزدی اما اگه هستی جواب منوبده من سال۹۷باردارشدم شمااونموقع خیلی بامن حرف زدی از بچه بدنیامیاد اونموفع پسراولتون شش ماه بود گذشتو منم بچه دارشدم الان پسر اولم سه سالو سه ماهشه گاهی لجبازی میکنه توی تاپیکات دیدم بچت سه سالگیش لجبازبود گریه میکرد کی خوب شد ؟؟الان فک منم دیکه چهارپنج سالش شده رفتارش چطوره الان؟؟

عزیزم خیلی وقته تاپیک نزدی اما اگه هستی جواب منوبده من سال۹۷باردارشدم شمااونموقع خیلی بامن حرف زدی ا ...

سلام عزیزم خوشحالم لعد از اون سالا پیامت رو میبینم. پسرم الان از لحاظ اخلاقی خیلی خیلی خوبه.خیلی مودب، حرف گوش کن و خیلی هم خوب صحبت و رفتار میکنه الحمدلله. من فهمیدم فقط باید با صبر و محبت رفتار میکردم چون توی بچه ها یه دوره ای هست و میگذره. الان پسر کوچیکم که ۲ و نیم سالشه هم همینطوریه خیییییلی اذیتم میکنه اما سعی میکنم آرامش داشته باشم و صبر کنم

سلام عزیزم خوشحالم لعد از اون سالا پیامت رو میبینم. پسرم الان از لحاظ اخلاقی خیلی خیلی خوبه.خیلی مود ...

پسرمنم الان سه سالو نیم‌شده اخلاقو رفتارش نسبت به چندماه قبل خیلی بهترشده حتی مادرشوهرمم متوجه رفتاراش شده الان پسر دومیم دوسالو سه ماهشه مث داداش اولش اذیت نمیکنه اما یکم تازگی لحباز شده اونم

پسرمنم الان سه سالو نیم‌شده اخلاقو رفتارش نسبت به چندماه قبل خیلی بهترشده حتی مادرشوهرمم متوجه رفتار ...

اقتضای سنشه عزیزم اصلا دو سالگی تا سه سال و نیم بچه ها اخلاقشون خیلی بد میشه لجباز و شیطون میشن اگر آدم این دوران رو خوب از سر بگذرونه و تحمل کنه انشالله نتیجش خوب میشه