2777
2789
عنوان

موهای نازک

3760 بازدید | 11 پست

من موهام خیلی نازکه .حجمش کم نیست ولی اونقدر نازک هست که کم پشت دیده میشه.

به نظرتون دکتر برم فایده ای داره که ضخیم بشه موهام .یا کلا جنس مو قابل تغییر نیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین هستم 

لخت ‌. نرم و به شدت نازک  

دیگه کنار اومدم باهاش 

راهکاری پیدا کردی به منم ‌‌‌‌‌‌‌بگو 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ی چند تا راه حل میگم برا خودم بود 

اول اینکه نازکی مو درجه اول ب ژن و ارث و این چیزاس 

شما اول باید ببینی موهات سالمه یا ن 

ی تار موتو بکش اگ تق شکست  بدون خشکه اب موهات کمه 

وقتی هم ک قسمت پایین مو ابشو از دست بده ب مراتب از قسمت های بالایی مو اب میگیره و کم کم باعث خشکی کل موهات میشه

پس اول از همه تو این شرایط اب زیاد بخور 

خواب مناسب داشته باش

شامپو بدون سولفات استفاده کن

اتو مو و بابلیس و سشوار هر وسیله حرارتی ک ب مو اسیب میزنه رو کنار بزار 

اگ خواستی چند تا ماسک خونگی هم بهت بگم 

سلام،
یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به روش میکرو سیلندرمو نصب میشه و نه چسب و نه کلیپس استفاده نمیشه. این تکنیک ترمیم مو برای خانم هایی که مشکل ریزش مو دارند بسیار مناسب است .

اگر اطلاعات بیشتری میخواهی در خدماتون هستم.

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا

وای ریزش سرسام آور من که دیگه داشتم کچل می‌شدم خیلی هم هزینه کرده بودم فقط با محلول این فروشنده خوب شد یه محلول دست ساز پزشکشون بود و یه پکی که شرکتی بود بهم داد کامل نه تنها ریزش موهام کامل قطع شد رویش مجدد هم داشتم الان موهام پرپشت پرپشته مهم‌تر از همه بعد از قطع دارو ریزش هم نداشتم تازه اولش با ضمانت بازگشتومحصول دار. رو میده.من فقط با یک بار استفاده ریزش موهام قطع شد تار موهام هم کلفت و زخیم شد این تبلیغ نیست 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹ شماره رو میذارم چون میدونم یه خانم موهاش چقدر براش مهمه مخصوصا تو زیبایی دلم‌نمیخاد کسی برای ریزش مو افسرده بشه و اعتماد به نفسم از بین بره