2777
2789
عنوان

وای🤭😁

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلامینویسم بهترین داداش بهترین دوماد بهترین رفیق تولدت هزاران بارمبارک 🤣🤣...یاجمله بندیش ی چیز قش ...

امممم

خب از اونجایی ک دومادتون فقط ی خواهر زن داره😂هرچی بزاری فقط کلمه دومادو توش بکار ببری میفهمه تویی

حالا اگ تونستی یه عکس بزاری ک خودتم توش باشی ک بهتر

امممم خب از اونجایی ک دومادتون فقط ی خواهر زن داره😂هرچی بزاری فقط کلمه دومادو توش بکار ببری میفهمه ...

زن داره عزیزم زن کامنتارو نخوندی ولی داره طلاق میگیره چشش منوگرفته..ولی من دلم پیش عشق خودمه😔ک برگرده

زن داره عزیزم زن کامنتارو نخوندی ولی داره طلاق میگیره چشش منوگرفته..ولی من دلم پیش عشق خودمه😔ک برگر ...

چییی کی زن دارههه او پلیسه؟؟  واعییی خب حالا ازکجا فهمیدی چشش تورو گرفته؟؟ 

لامصب تو دلتم پیش یکی گیر بوده و رو اینم کراش بودی؟ 🥺😂

چییی کی زن دارههه او پلیسه؟؟  واعییی خب حالا ازکجا فهمیدی چشش تورو گرفته؟؟  لامصب تو دلتم ...

خخخخخ هنوزم دلم بااون قبلیه س ک برگرده ولی هرچی بفکرش باشم خودم اذیت میشم بقول بچه هاازفکرش درمیام ک خودش بیادسمتم..اره این طلاق گرفته بود یسالی میشد مادرمم گفت ن دختر ب کسی ک طلاق گرفته نمیدم

خخخخخ هنوزم دلم بااون قبلیه س ک برگرده ولی هرچی بفکرش باشم خودم اذیت میشم بقول بچه هاازفکرش درمیام ک ...

اون قبلیه خب تو جدا شدی یا اون رف؟؟ 

بعدشم خو عزیزم یه طرفه قضاوت نکنین شاید مشکل از زنش بوده بیچاره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز