2777
2789
عنوان

دیدار با زنی که شوهرش عاشق تون بوده

320 بازدید | 19 پست

سلام خوشگلا . یه سوال دارم .‌‌‌‌‌‌شما خودتون رو بزارید جای زنی که همسرش سالها در عاشقی برای عشق اول شهره بوده و به هر دلیلی نشده . اگر امروز اون زنی که یک روز به همسرتون جواب رد داده و شما هنوز مطمئن نیستید که همسرتون بازم بهش فکر میکنه یا نه کلا ته دلتون شک دارید . حالا دوست دارید توی جمع زنانه اون خانم با شما چه رفتاری داشته باشه؟ اصلا سمت شما نیاد؟ خیلی عادی با شما سلام و معاشرت کنه مثل بقیه ... یا فقط یه سلام احوال پرسی ساده؟ مثلا در دیدارهای قبلی هردو طرف فیس تو فیس نشدید ولی بهرحال گاهی شما سر یه میز با کلی فامیل دیگه نشستید اون که نمیتونه به همه سلام کنه شما رو محل نده! فرض کنید عروسی هست و گرچه زن و مرد جدا هستن ولی در نهایت همسر شما به احتمال خیلی زیاد ایشون رو میبینه. دقیقا چه حسی دارید ؟ بهترین رفتاری که اون خانم میتونه داشته باشه تا برای شما آزاردهنده نباشه چیه. هر کس نظر خودشو بگه مرسی . 

دوستای مهربونم پس از استقبال بی نظیرتون از زندگی نامه خودم، این بار با یک زندگی نامه جذاب دیگه برمی گردم ... منتظرم باشید .. فقط به عشق شما و لطف بی حدتون ... ♡♡عاشقانه دوستتان دارم♡♡ http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270309

عنوان تاپیک اشتباه شد ولی منظور رو در متن رسوندم🤭

دوستای مهربونم پس از استقبال بی نظیرتون از زندگی نامه خودم، این بار با یک زندگی نامه جذاب دیگه برمی گردم ... منتظرم باشید .. فقط به عشق شما و لطف بی حدتون ... ♡♡عاشقانه دوستتان دارم♡♡ http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270309

اگه اون زن هم عاشق بوده ازدواج میکردن  من جای زنه باشم هیچ حس و رفتار خاصی ندارم اصلا برام مهم نیست  

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووو خیلی گنده اش کردی!

عادی رفتار میکنم انگار که نه انگار هر چند که شکم داشته باشم 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

من تازه به شوهرم میگم فلانی رو دیدی چه عوض شده بود چه فلان شده بود چه قشنگ شده بود و فلان 

اینطوری 

من زیاد اینچیزا اینجور تعصبات بچسبم بهش رو ندارم زندگی رو سخت نکن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
قبلا یکی اومد خاستگاریم جواب رد دادم الان زنش تو جمع زل میزنه بهم ازم چش بر نمیداره با یه حس تنفرهاا ...

دقیقا منظور من همینه برای خیلیا مهمه برای عده ای هم نه . ولی این که بگیم اکثرا براشون مهم نیس باور نمیکنم چون تو سایت بارها اسم عشق اول اومده اکثرا دلشون نمیخواد ولی به دلایل فامیلی و ... مجبورن طرف رو ببینن

خیلی پیچوندیش ببین اون خانم اگه الان حساسه و فکرش درگیره که آیا همسرم هنوز بطرف فکر میکنه یانه چرا زنش شده بقول خودتون اون آقا تو عاشقی شهره بوده پس حتما خانمش براش مهم نبوده که زنش شده خانم اون آقا هر چی عادیتر باشه بهتره

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

بچه ها فقط نظر خودتون بگید هر آدمی یه جوریه هر کسی هم شرایطش فرق داره با بقیه شما طبق شرایط خودتون نظر دوستانه بدین مرسی 🥰

تا حد سلام احوالپرسی بوده چون خانمی ک شوهر سابقم عاشقش بوده حتی  اسمشم رو دستش نوشته بود دختردایی مادرش بود زیادم همو میدیدن و برادرش دوست فابریکش بود

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

من فقط سعی کردم جواب سوالات بعدی رو زودتر بگم. که نگید بستکی داره کی باشه کجا باشه اقا هم باشه یا نباشه و ..... 

بچه ها فقط نظر خودتون بگید هر آدمی یه جوریه هر کسی هم شرایطش فرق داره با بقیه شما طبق شرایط خودتون ن ...

من باشم اصلا برام مهم نیس همونجور گه بابقیه رفتار میکنم با اون خانم هم رفتار میکنم آدم نباید ضعف نشون بده 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

اولا اون زن باید مریض باشه که به من محل نده.من چه تقصیری دادم اونا به هم نرسیدن؟

دوما بسسسسسسیار عادی مثل همه باهاش رفتار میکنم.طوری که فکر کنه از چیزی خبر ندارم.و در ضمن خیلی خودمو جلوش محکم و قوی و خوشبخت نشون میدم

اون خانم اگه بیمار نباشه که با منم مثل بقیه رفتار میکنه اما اگه حسادت کنه و محلم نده به پشمم هم نیست خوشحالم که به من حسادت میکنه

اگه شک داشته باشم که شوهرم هنوز دوسش داره یا نه قضیه فرق میکنه از درون میسوزم اما با قدرت لبخند میزنم و اصلا تابلو بازی درنمیارم. مگه اون زن مقصره که شوهر من هنوز دوسش داره؟