2777
2789
عنوان

چادر عربی از کجا بخرم

1315 بازدید | 16 پست
سلام دوستا می خوام چادر عربی بخرم یاملی،از کجا بخرم،می گن پاساژ مهستان داره،آره؟
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دادم برام با پارچه کرپ کن کن دوختن خیلی هم عالی شده . چون به همون اندازه ای که دوست داشتم بین سرم رو باز گذاشتم و بلندی و آستین و ...

بگید محدودتون کجاست اگر شرق هستین آدرس بدم . کارشون عالیه خیلی مدل هم دارن
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)
من مدل عربی اصل دوختم .

اگر دوست دارید جمع و جور باشه و دست و پا گیر نشه میتونید دانشجویی بدوزید اونم شیکه .

یه مدل شالی جدید هم اومده اونم قشنگ بود ولی من عربی و لبنانی رو ترجیح میدم چون از همه گشادتره
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)
فاطمه جون من برعکس آماده ها رو دوست ندارم چون با سایز و شرایط من یکی نیست . ولی وقتی میدم برام میدوزه همون آیتم هایی رو که دوست دارم رو میگم برام اجرا میکنه
چهار راه نظام آباد جنب پاساژ امیر .تولیدی نوری (2 تا مغازه بعد از پاساژ امیر)

این آدرس مغازشونه که اکثر مدل ها رو اونجا دارن اگر خواستی هم میتونی آماده بگیری . اگر خواستی بدوزی بگو آدرس خیاطی رو بدن بهت . داخل همون کوچه کنار مغازه است .

یه لحظه صبر کن ببینم کارتشو پیدا میکنم شماره بدم