2777
2789
عنوان

خانوما یه دقیقه بیاین

132 بازدید | 22 پست

چقد مردای سایت آشغالن بعضیاشون یکی درخواست دوستی داد قبول کردم چون زده بود زن . یک ساعت چت کردیم اعتماد کردم آیدی دادم بعدش گفت مردم هی مزاحم شد هی بلاک کردم با یه خط دیگه اومد . همش تهدید می‌کرد چون آیدی روبیکا داده بودم شوهرمم تو دنبال کننده هام هس میگفت میرم بهش میگم باهام دوس شدی.😭😭😭 از اینجا لغو کاربری کردم روبیکامو پاکیدم چقد نامردن دیگه نمیشه حتی به زنای سایت اعتماد کرد همه مرده زدن زن

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید ایدی بدی خب 

آره اشتباه کردم اصلا اعتمادم رو جلب کرد پاکش کردم وگرنه اسکرین می‌فرستادم ببینین چجوری حرف میزد

تف ب شرف نداشتشون...آدمی میدونه طرف متأهله ولی باهاش چت میکنه بنظرم انسان نیس و چارچوب نداره

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

حالا تو‌چت اولیه آتون چی میگفت

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
تف ب شرف نداشتشون...آدمی میدونه طرف متأهله ولی باهاش چت میکنه بنظرم انسان نیس و چارچوب نداره

نفهم خر ریده بودم به خودم شوهرم خیلی حساسه اصلا اشتباه کردم

نفهم خر ریده بودم به خودم شوهرم خیلی حساسه اصلا اشتباه کردم

تو رو نمیگم گل...اون مرد رو میگم

حالا تو‌چت اولیه آتون چی میگفت

بابا پیشنهاد داد نوشت چطوری خواهری خوبی حال احوال و اینا بعد نوشت اومدم درد ودل کنم باهات من بدبختم و گریه و زاری منم دلداری دادم  گفتم هر وقت دلت گرفت بیا من هستم و اینا . بعد آیدی دادم میگفت شوهرم میزنه منو نمیتونم به کسی بگم کس و کار ندارم اصلا جگرم پاره پاره شد واسش عوضی رو