2777
2789
عنوان

پسرم یه سالشه ولی هنوز نه راه میره نه دندوناش در اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست
واسه دخترم امپول ویتامین دی زد سریع در اومد ببرش دکتر

به شوهرم میگم ببریم دکتر میگه هیچیش نیست 😐

‌𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆‌ 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐•‌ هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده‌ چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
خونوادم میگن بیخودی نگرانم و دکتر نمیخواد خودم فکر میکنم دندونش تا الان باید در میومد چیزیم نمیخوره

نگران که نباش اصلا . به هر حال بچه رو از روز اول بردیش خانه بهداشت و .... فقط یه متخصص ببرش واسه دندوناش . احتمالا کلسیم بدنش کمه 

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر دکتر ویتامین دی و کلسیم بگیر براش ولی نگرانی نداره

مرسی جواب دادی عزیزم❤

‌𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆‌ 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐•‌ هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده‌ چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
آزمایش بده کلسیم و ویتامین دی و این چیزا .دختر منم نه ماهشه هنوز از دندون خبری نیست

آره حتما باید یه سر دکتر برم..دخترت بدون دندونه غذا میخوره؟ من حتی وقتی غذای نرم هم درست میکنم فایده نداره

اول ببرش دکتر ببین کلسیم و مواد معدنی بدنش کم نباشه ولی هر بچه ای یه جوریه .پسر من از 4ماهگی دندون د ...

آره اطرافیانم میگن هر بچه ای یه طوره ولی مادرِ و یه عالمه نگرانی ...ممنون جواب دادی عزیزم. انشالله خدا پسرتو حفظ کنه❤

تا ۱سال و نیمگی که وقت هست برا راه افتادن. دختر منم ۱سال و سه ماهگی راه افتاد

مرسی جواب دادی عزیزم خدا دخترتو برات حفظ کنه❤

پسر من از پنج ماه دندون درآورد الان  شش تا دندون داره یازده ماهشه دوماهی بود ک از مبلا می‌گرفت ...

مرسی جواب دادی عزیزم امیدوارم پسر منم زودتر دندوناش در بیاد و راه بره... خدا برات حفظش کنه❤

نگران که نباش اصلا . به هر حال بچه رو از روز اول بردیش خانه بهداشت و .... فقط یه متخصص ببرش واسه دند ...

حتما میبرم... مرسی جواب دادی عزیزدلم❤

آره غذا میخوره فکش خیلی سفته .جای دندون از فک استفاده می کنه😅

خوش به حالت غذا میخوره پسرم لب به غذا هم نمیزنه تف میکنه منو حرص میده. خدا برات حفظش کنه❤

دختر من یکسالگی راه اوفتاد ، حرف میزد و دندوناش هم در اومده بود،حالا برادر زاده ام بعد یک سال تازه راه اوفتاد و دندان در آورد و الان که ۲سالشه چند کلمه بیشتر حرف نمیزنه ، نگران نباش جانم بچه ها باهم فرق می کنن ولی یسر دکتر ببر شاید ویتامین دی لازم باشه به پسرتون بدین

عزیزم قرار نیست کسی در جریان دکتر بردن پسرت باشن که بگن ببر یا نبر .‌اگه بیمه دارید که ببر بیمارستان ...

بخدا که حرفتون حقه. کاش شوهرم و خونوادش هم یکم مثل شما منطقی بودن. خودم همیشه پیشقدم دکتر بردن بچم هستم چند هفته پیش بردم دکتر تغذیه گفت دندوناش در بیاد غذا هم میخوره مشکلی نداره همون شیر بهش بدم. بچم الان از اون موقع خیلی وقته چیزا رو میمکه میگفتن مال دندونه ولی خبری نیست. خودمم اینبار پیشقدم میشم از بقیه آبی گرم نمیشه.

دختر من یکسالگی راه اوفتاد ، حرف میزد و دندوناش هم در اومده بود،حالا برادر زاده ام بعد&nbs ...

آره خودمم فکر میکنم کمبود ویتامین دی داشته باشه واقعا ممنون جواب دادین خدا دخترتون براتون نگه داره❤