2777
2789

سلام دوستان .. من دیروز انجام دادم ولی خیلی درد دارم روپام نمیتونم اصلا وایسم ..دردش بعد عمل تا کی ادامه دار هست ؟ جواب گرفتین یا نه ؟ 

سلام میشه بگی علائم بیماریت چیه

مامانم چن روزه پشت ران پاش خیلی درد میکنه نمیتونه روش راه بره بنظرت دیسکشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما از عملت راضی هستی؟ مشکلت چی بچد؟ پیش کدوم دکتر عمل کردی؟

نه اصلا لیزر جواب نگرفتم و خوب نبود با وجود اینکه خیلی سختی کشیدم بعد عمل تا دوماه درد شدید داشتم .. دکترم خیلی بود ولی عمل لیزر برای من جواب نداد.. دکتر محسنیان سی سخت .. مشکل من دیسک کمر و سرخوردگی خفیف مهره بود 

نه اصلا لیزر جواب نگرفتم و خوب نبود با وجود اینکه خیلی سختی کشیدم بعد عمل تا دوماه درد شدید داشتم .. ...

وااای چه قدرررر ناراحت کننده بعد عمل و اینهمه سختی  نتیجه خوب نگیری.. الان چطوری؟ دوباره عمل کردی ،؟

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
وااای چه قدرررر ناراحت کننده بعد عمل و اینهمه سختی  نتیجه خوب نگیری.. الان چطوری؟ دوباره عمل کر ...

نه عزیزم دیگه عمل نکردم چون دوتا بچه دارم سخته شرایط عمل کردن رو ندارم .. با دردش میسازم ولی بعضی وقتا واقعا امانم رو میبره ☹

عزیزم حالت خوبه ببخشید سوالی داشتم سرخوردگی خفیف مهره رو مگ میشه با لیزر کاری کرد منم هم دیسک دارم هم سرخوردگی خفیف مهره .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم حالت خوبه ببخشید سوالی داشتم سرخوردگی خفیف مهره رو مگ میشه با لیزر کاری کرد منم هم دیسک دارم ه ...

نه عزیزم لیزر فقط برای دیسک انجام دادم که بی تاثیر بود 

نه عزیزم لیزر فقط برای دیسک انجام دادم که بی تاثیر بود 

چقد بد پس تا زنده هستیم قرار عذاب بکشیم چیزی تاثیر ندارع تو این سایت اکثر کسایی که لیزر کردن جواب نگرفتن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید