2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بچه شو گل غلتان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 24 پست
یه خانمه بود ..ماله شمال بود...تو سایت نه البته....گفت یه روز مادرشوهرم اینا اومدن دخترم و گل غلتان کردن...یه پارچه سفید میندازن یه عالمه گل محمدی میریزن توشو بلندش میکنن تکون میدن که غلت بخوره توش بچه جلوگیری میکنه از حساسیتهای فصلی برای بچه یا الرژیای مختلف
و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک،دچار ابی دریای بیکران باشد...چه فکر نازک غمناکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلش برا شهر دامغان. تو نت زده بود داره ثبت جهانی هم میشه مراسمش
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من ایشالا انجام میدم. اگه فایده نداشته باشه فک نمیکنم ضرری هم داشته باشه
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نشنیدین این قدر تاکید میکنن برای دیدنی نوزاد گل طبیعی نبرید؟ یا حتی عسل فقط به خاطر گرده گل زیر یک سال ممنوعه اون وقت بچه رو ببریم قاطی گل که آلرژی زاتره شما هر چی مواد آلرژی زا رو دیرتر به بچه بدی احتمال این که بزرگسالی آلرژی بگیره کمتره
آره من دیشب پسرمو گذاشتم داخل گل محمدی.

وای عزیزم.  من این تاپیک رو 3 سال پیش زدم.  اون موقع دخترم 8 ماهه بود😁

وای عزیزم.  من این تاپیک رو 3 سال پیش زدم.  اون موقع دخترم 8 ماهه بود😁

سلام عزیزم. فایده داشت حالا؟

خدایا شکرت. دستمو گرفتی همیشه، محکم نگهش دار، عاشقتم  امروز 1400/1/17 فهمیدم نینیم یه دختره.یه دختر از عمق رویاهام؛ آرزوی همیشگیم. باز هم شکر   آرزوم نی نی دار شدن تک تک دوستامه