2777
2789
عنوان

معده درد

965 بازدید | 19 پست

بچ ها من پنج سال معده درد دارم 

هیچی نمیتونم بخورم هزارتا دکتر رفتم طب سوزنی سنتی هزارتا دارو شیمیایی اندسکوپی رفتم با داروی اعصاب بهتر بودم ی مدت دیگه اثر نداره 

کسی راهی راغ داره یا دکتر خاصی اصفهان بزا معده ک جواب گرفته باشه 

مومیایی سیاه اصلش رو اگه بتونی از عطاری ها گیر بیاری برا همیشه معدت ترمیم و خوب میشه 

البته دستور مصرف و دوره داره باید بپرسی تو گوگل هم سرچ کنی برات میاد طریقه و دوره مصرفش

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر رقاع خوبه 

من معدم مشکل داشت یه دکتری رفتم تو یکی از درمانگاه های خانه اصفهان که خدا خیرش بده معجزه کرد با تشخیص درست و داروهای درستش اسمشون دکتر سید احمد نواب دکتر عمومی هستن و من زندگیمو بهشون مدیونم

عزيزم خودت خوردي؟ يا فقط شنيدي؟

من معده درد ندارم خداروشکر

همکار شوهرم امتحان کرده و اثر داشته منم به پیشنهاد ایشون برا خواهرم گرفتم دختر داییمم قراره بگیره چون همش تو بیمارستانه و همه راها رو رفته یکی بهش گفته اینو بگیر اونم قراره بخره چ استفاده کنه 

تو نت بزن کلی خواص داره البته اگه اصل باشه 

باید بگم وقتی مصرف رو شروع میکنی تا چند روز دردت بدتره میشه چون داره زخمای معده رو ترمیم میکنه بعدش خوب میشه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

عزیزم من اندسکوپی کردم دوبار گفتن معدت چیزیش نیست 

سیتی اسکن کل شکمم دادم از ۲۵سالگی تا الان ک سی شدم ی سره درد دارم 

دکتر رقا هم رفتم دارو داد بی فایده بود 

دارچین هم خوردم بی فایده 

طب سوزنی امبدینگ  که نخ کار میزارن تو بدن گفتن انجام بده رفلاکس رو خوب کرد خدایی ولی درد سر معدم اروم نشده ک نشده دتر ادیب اصفهان ی سری دارو داد یکم بهتر شدم ولی دوباره همون دردا دارم 

انقدر از این درد معده خسته شدم همه جوونیم رفت 

میگم خودمو بکشم راحت شم 

اخه مگه میشه معده درد انقدر بد یکسره اونم چند سال 

به گربه سگای خیابونم ک سالمن دیگه داره حسودیم میشه 

احساس میکنم دیگه برا درد کشیدن افریده شدم 

من معده درد ندارم خداروشکر همکار شوهرم امتحان کرده و اثر داشته منم به پیشنهاد ایشون برا خواهرم گرفت ...

عزيزم هر كسي كه درد معده داره كه حتما زخم معده نيست كسي زخم معده داره كه با خوردن  سبزيجات معده اش شروع  به درد كردن ميكنه 

من معده درد ندارم خداروشکر همکار شوهرم امتحان کرده و اثر داشته منم به پیشنهاد ایشون برا خواهرم گرفت ...

عزیزم شما از کجا گرفتین که گفتین اصل هستش به من بگین که از اونجا بگیرم.