2777
2789
عنوان

مشاور با این قیمت خوبه؟😶

130 بازدید | 9 پست

دارم برا المپیاد میخونم و خواستم یه مشاور هم داشته باشم تا اشتباه نکنم و چون شهرمون کوچیکه و مشاور المپیاد نیستش تو یه سایت دیدم گفتم قیمتش خوب باشه بگیرم دیدم نوشته ۶۰۰ تومن 😶نمی‌دونم یا شاید با قیمت ها آشنا نیستم و یا هم واقعا زیاده و اینم بگم که این برا یک ماه بود 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا المپیاد متفاوته با کنکور 

نظری نمیتونم بدم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

این آت و آشغالا رو ول کن :/ از من نصیحت خودم دانش آموز زرنگیم 

آخه المپیاد فرق داره مثلا من می‌خوام تو المپیاد زیست شرکت کنم و دارم کتاب کمپبل رو میخونم ولی میگن برا المپیاد زیست قسمتی از کتاب های ریاضی و فیزیک و شیمی کل سه سال دبیرستان هم نیازه و نمی‌دونم چه بخش هاییشون رو بخونم و این تنها یک مثال بود و چندین مسئله اینجوری دارم😶

برا کنکور چنده؟ 

پارسال یه مشاور بودتو اینستا فالورشم زیاد بود ۴۲۰۰ 

قلمچی در حد ۲۵۰۰ ۳ تومنه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اولا المپیاد ریسکش بالاست و اینکه بازم خود دانی

میدونم خودم بیشتر از چند ماهه که جستجو کردم و با همه شرایطش اشنام