2777
2789
عنوان

مشاور با این قیمت خوبه؟😶

129 بازدید | 9 پست

دارم برا المپیاد میخونم و خواستم یه مشاور هم داشته باشم تا اشتباه نکنم و چون شهرمون کوچیکه و مشاور المپیاد نیستش تو یه سایت دیدم گفتم قیمتش خوب باشه بگیرم دیدم نوشته ۶۰۰ تومن 😶نمی‌دونم یا شاید با قیمت ها آشنا نیستم و یا هم واقعا زیاده و اینم بگم که این برا یک ماه بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا المپیاد متفاوته با کنکور 

نظری نمیتونم بدم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
این آت و آشغالا رو ول کن :/ از من نصیحت خودم دانش آموز زرنگیم 

آخه المپیاد فرق داره مثلا من می‌خوام تو المپیاد زیست شرکت کنم و دارم کتاب کمپبل رو میخونم ولی میگن برا المپیاد زیست قسمتی از کتاب های ریاضی و فیزیک و شیمی کل سه سال دبیرستان هم نیازه و نمی‌دونم چه بخش هاییشون رو بخونم و این تنها یک مثال بود و چندین مسئله اینجوری دارم😶

برا کنکور چنده؟ 

پارسال یه مشاور بودتو اینستا فالورشم زیاد بود ۴۲۰۰ 

قلمچی در حد ۲۵۰۰ ۳ تومنه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱