2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ی سوال

313 بازدید | 8 پست

آلت همسرم زیر کلاهکش پر شده از دونه های قرمز 

خودمم عفونت قارچی واژن دارم

میشه علت این دونه ها از عفونت من باشه

ولی خب چند روزی از آخرین رابطمون میگذره

مشاوره کنکورم‌کمک خاستی بم بگو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو دختر وقتی عفونت داری اونم قارچی معلومه اصلا نباید رابطه داشتی باشه یا حالا خیلی هم ضروری بود حد اقل با ک ا ن د و م

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
خو دختر وقتی عفونت داری اونم قارچی معلومه اصلا نباید رابطه داشتی باشه یا حالا خیلی هم ضروری بود حد ا ...

کاندوم دوس نداره

مشاوره کنکورم‌کمک خاستی بم بگو  
کاندوم دوس نداره

زودتر برو پیش ماما معاینه میکنه شستشو میده واژنتو و پماد میده یک هفته ای خوب میشی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

کاندوم دوس نداره

خب الان بهتر شد که به اون هم انتقال پیدا کرد بگو حتما بره دکتر

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍