یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام اومیکرون ۵ تا ۸ روز ...خودم دوهفته پیش با کلا خانواده داشتیم ۸ روز قرنطینه وتمام
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام اومیکرون ۵ تا ۸ روز ...خودم دوهفته پیش با کلا خانواده داشتیم ۸ روز قرنطینه وتمام
این جدیده اومیکرون هست اره ،با امروز سه روز گرفتم ،مرسی عزیز ،خوب شدید بعد هشت روز؟گلو دردتون خوب شد؟دارو چی دادن ببخشید سوالام زیاد شد،و اینکه دکتر بهتون مدت قرنطینه گفتن؟
این جدیده اومیکرون هست اره ،با امروز سه روز گرفتم ،مرسی عزیز ،خوب شدید بعد هشت روز؟گلو دردتون خوب شد ...
دارو عزیزم فقط استامینوفن و برای گلودرد شربت دیفن هیدرامین کامپاند ..دخترم بزرگم که ۲۴ سالشه تبش بالا بود سرم هم گرفت ....بعد ۳ روز کم کم علائم کم می شن ولی بی حالی ادامه داره تا ده روز ...ویتامین دی و مولتی یادت نره
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))