2777
2789

سلام خانما صبحتون به خیر

راهنماییم میکنید چه طور درست کنم که نشکنن، خوشمزه باشن

تعداد ۲۰۰ عدد، چه مدت بذارم؟ شعلش کم باشه؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

حاجتتون روا  حمد خوندم براتون

اگه میتونید در حق منم خواهری کنید برام دعا کنید منم به حاجتم برسم 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه پرسی، با نون لواش و گوجه

به دلم خواست 😍🤩

قبول باشه التماس دعا💓

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
حاجتتون روا  حمد خوندم براتون اگه میتونید در حق منم خواهری کنید برام دعا کنید منم به حاجتم برس ...

ممنون عزیزم خدا قبول کنه

ان شاءالله به حق شش ماهه ی امام حسین علیه السلام به حوائج قلبیتون برسید 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ممنون عزیزم خدا قبول کنه ان شاءالله به حق شش ماهه ی امام حسین علیه السلام به حوائج قلبیتون برسید&nb ...

ممنون🌹🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹