2777
2789
عنوان

خیلی دور شدم ازش …

382 بازدید | 21 پست

از وقتی پدرم رفت خیلی از خدا دور شدم 

آدم نماز خون و مذهبی بودم 

نمازمو دیگه نخوندم 

چادرم رو برداشتم 

کلا اعتقاداتم سست شده 

خیلی بد شدم 

خیلی نگران خودم و زندگیم هستم 

یهو نکنه پام سر بخوره برم ته چاه 

کیا مثل من شدن ؟ خوب شدید بعدا ؟

کمک کنیدبهم  حداقل به خاطر ثوابش 🖤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
مطمئن باش بزرگترین پناهته

رها کرده منو

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت یه آدم دیگه شده بودم...اما خیلی دعا کردم و به خودم اومدم و خیلی خیلی بهتر شدم، از امام حس ...

عاشق محرم بودم 

الان شبا تو خونه. میمونم این عزاداری ها رو نبینم 

امضات خیلی غم داره  خدا بهتون آرامش بده

ممنونم عزیزم 

لطف داری 🖤

منم حالم خوب نیست   احساس میکنم رهام کرده  ولی بهترینمه🙂

من متاهل هستم 

میترسم ازینکه آنقدر بد بشم که هر کاری کنم 

پام سر بخوره 

خاک تو سرم 

برو ۱ شب مسجد ، هیئت، هر جا می تونی، بخدا امام حسین نظر می کنه بهت، نمون تو خونه

خیلی سختمه 

صدای آهنگ رو زیاد میکنم مداحی نشنوم 

دارم میمیرم 

حسین ، چراغ هدایت و کشتی نجات است 

عزیزم شیطان برای هر کسی ، یکجور راه برای رخنه توی دلش استفاده می‌کنه 

خیلی خوبه که به این مرحله رسیدی تا درمورد خودت فکر کنی 

شب های محرم ، بهانه ی خوبیه برای آشتی و قول و قرار گذاشتن با خدا 

امشب شب حضرت علی اصغر هم هست. 

دعا میکنم به حق این طفل شش ماهه ، بهترین مسیر رو انتخاب کنی 🌹🌹

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
شما متعهدید همیشه اینو تو ذهنتون داشته باشید ایشالا که هیچی نمیشه

ممنونم دعام کنید