2777
2789
عنوان

خیلی دور شدم ازش …

317 بازدید | 15 پست

از وقتی پدرم رفت خیلی از خدا دور شدم 

آدم نماز خون و مذهبی بودم 

نمازمو دیگه نخوندم 

چادرم رو برداشتم 

کلا اعتقاداتم سست شده 

خیلی بد شدم 

خیلی نگران خودم و زندگیم هستم 

یهو نکنه پام سر بخوره برم ته چاه 

کیا مثل من شدن ؟ خوب شدید بعدا ؟

کمک کنیدبهم  حداقل به خاطر ثوابش 🖤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

برای برگشتنت ۱ ایت الکرسی میخونم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

الان دارم سعي ميكنم خصوصا تو محرمي حجابمو لاقل يكم مثل قبل كنم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من امروز خدا آنچنان بهم نشون داد راه غلط دارم میرم که از صبح تو شوکم

ميشه بگي 😔

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
کردی ؟

کمی اندکی 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من یه زمانی لغزیدم .کل اعتقاداتم سست شده بود. خدا بهم رحم کرد 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
آخه بخاطر آخر امضات گفتم 😄

متوجه شدم عزیزم یه رگم کورده 😁

ميشه بگي 😔

خیلی شخصیه ببخشید

اما اینقد مغرور شده بودم و از خدا دور شده بودم که فکر میکردم به هیچ کی نیاز ندارم.خدا امروز نشونم داد هیچ کی نیستم و تو یه لحظه میتونه همه چیزمو بگیره