2777
2789

با اجازه یاسی 

این بیوگرافی چه معنی میده👑؟

این 

👑

برای اینکه دیگران رو دوست داشته باشی باید اول عاشق خودت بشی؛ یعنی عزت نفس رو جایگزین عدم عزت نفس و غرور کنی🐝 هر روز تمرین کن، سعی نکن شبیه کسی بشی تو باید بهترین خودت  باشی کسی که شبیه هیچ کس نیست🐝  هر روز جلو آینه بایست و خودتو بغل کن و بگو ممنونم که هستی🐝 هر روز شکر گذاری تو رو کاغذ بیار، خاطرات روزانه بنویس و حس و حالت رو بیار رو کاغذ و نون والقلم 😍 خدا به قلم قسم خورده، قدرت نوشتن می‌تونه بهت کمک کنه🐝 خودتو هیچ وقت با کسی مقایسه نکن🐝 هیچ وقت سعی نکن تایید و رضایت دیگران رو جلب کنی تو کار درستت رو انجام بده و از تفکر دیگران راجب خودت واهمه نداشته باش🐝 همون‌جوری که با معشوقت رفتار میکنی با خودت رفتار کن🐝به خودت احترام بذار، به جسم و روحت تا دیگران هم بهت احترام بذارن🐝 حرفی نزن که شخصیتت خورد شه🐝 قدرت نه گفتن داشته باش!🐝 قاطع باش به جای عصبی بودن بدون داد و فریاد و توهین و با اخلاق حرفتو بزن🐝 در آخر اگر دوست داشتی مطالب امضامو به علاوه ی نکات دیگه که خودت می‌دونی شخصیتتو میسازه بنویس و هر روز بخون😍  راستی رفیق یادت باشه  از تو یه دونه تو دنیا هست از خودت خوب مراقبت کن🐝 و بدون دنیا جای گردیه همیشه سعی کن دل کسی رو نشکن مخصوصا پدر و مادرت رو✨اگر شکستی عذر بخواه🐝 اگر میتونی به کسی کمک کنی کمک کن چون همه اینا چندین برابر به خودت برمیگرده یه روزی 🐝 ثواب کارتو تو‌کیسه ی سوراخ نریز: کیسه ی سوراخ همون غیبت و تهمت و تمسخر و... دیگرانه🥲✨💫اگه امضامو دوس داشتی یه صلوات برا ظهور آقا بفرست اللهم عجل لولیک الفرج🌼الله یارت باشه بانوجان🖐️💕💌

مگه میشه نداشته باشن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارع

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

آره

ولی گاهی حس میکنم بیشتر از اینکه بخاد بفهمم ک دوسم داره میخاد نصیحتم کنه که راه درستو برم حتی اگه از دستش ناراحت شم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

از دلش خبر ندارم 

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸

منکه مامانم خیلیم دوس دارم منم عاشقشم فداش بشم از وقتیم ک باردار شدم هروز واسم غذا و خوراکی میارع کارای خونمم انجام میده امروز همه ی کارای خونم انجام داد خیلی خسته شد قربونش برم من الهییییییی🤍🤍⛓️⛓️🌈🌈

یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈