2777
2789

حداقل یه" آنچه خواهم گفت" خلاصه وار تو پست اول میگفتی ببینیم قراره شاهد روایت چ واقعه ی عظیمی باشیم  

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها راستش من وقتی سه چهار ساله بودم خواب دیدم حضرت رقیه توی خرابه گریه میکنه من دارم بهش دلداری میدم که امام حسین اومد بعد قشنگ چهره امام حسین رو توی خواب دیدم و یه لباس بلند مشکی پوشیده بود موهاش مشکی بود اما چهره اش دقیق یادم نیست

بعد الان که ۱۷ سالمه عاشقانه دوسش دارم یعنی ۶ ساله که یهو عشقش به دلم افتاد تا اسمش میومد دلم میلرزید مثل عشق های الان،،، اصلا نماز خون شده بودم اول وقت میخوندم ابن ۶ سال و خورده ای تقریبا خواب کربلا زیاد دیدم خواب معنوی خواب امام حسین حتی راجب امام زمان و....

بیشتر وقت ها توی اتاقم عطر سیب رو حس میکردم البته یه چند باری فقط ،،یه شب تا صبح گریه تقریبا تا ساعت های ۳ گریه میکردم که یا حسین حداقل یه خواب ببینم مربوط به تو باشه🥺اخه میمردم براش ندیده وابسته اش شده بودم🥺❤

شب که خوابیدم خواب دیدم تو سرزمین کربلام جنگ بود امام حسین رو از پشت سر دیدم که لباس جنگی سبز به تن داشت بعد داشت می‌جنگید دو نفر از یارانش که چهرشون یادم نیست اومدن بهم گفتن اون شهید کربلاست ❤🥺براتون خلاصه میکنم 

بعد یه بار دیگه بعد از نماز صبح دستم رو گذاشتم روی سینه‌ام و از ته دل گفتم السلام علیک...بعد خوابیدم خواب چهره امام حسین رو دیدم چهره واقعی رو نه اما همون چهره نقاشی شده که همه میبیند همون رو دیدم🥺و خیلی خواب های دیده حتی بعضی وقتا تا از امام حسین تو مشکلات کمک میخواستم همون لحظه حل شد یه بارم خواب بین الحرمین دیدم خیلی‌خیلی خواب های اینجوری ،، یه شبم 

یه شبم خواب دیدم تو یه کوچه غریب حرم و..نبود فقط ضریح امام حسین بود یه بارون خیلی خیلی شلخته ای هم میومد من پای ضریح گریه میکردم 🥺هر چی میگفتن بیا بریم نمیومدم 

بعد یه بار دیگه بعد از نماز صبح دستم رو گذاشتم روی سینه‌ام و از ته دل گفتم السلام علیک...بعد خوابیدم ...

تورو خدا امشب به امام حسین دخیل شو واسه شفای شوهرمن یه بیماری گرفته که تو دنیا علاج نداره...بخدا یه عمر دعات میکنم دیگه از همه چی بریدیم روز به روز هم بدتر میشه