2777
2789
عنوان

ب پدرم مادرم گفتم دیگه خونه من نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 44 پست
شوهر من آدمی ک فقط کسی ک بهش منفعت داشته باشه میچسبه با پدر مادر خودشم مدام تو جنگه من از سر مصیبت و ...

بیخود میکنه من پدر ندارم بچه بودم از دستش دادم ولی پدرا صداشون در نمیاد ولی قابشون بشکنه خیلی درد میکشن.هیچ وقت با مامان بابات دعوت نکن پایه خاطر شوهرت اولن چون پدر مادر تکرار نمیشن فقط یکی هستن دوم اینکه اینو دائم ب شوهرت بگو‌فلانی دامادش پدر زن و مادر زنشو دائم سرویس میده همش دستشونو میبوسه ک همچین دختری تربیت کردن ک اهل زندگیه دختر دادن جهاز دادن سیسمونی دادن دیگه اون پدر مادر بیچارم چیکار کن؟ دعوا قهر ناراحتی با مادر پدر خاهر و برادر ب هیچ عنوان ب همسر مربوط نمیشه و لزومی نداره خبر دار بشه 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرم وضعیت زندگیو منو میبینن واسشون مهم نیست اصلا بدتر هیزم میریزن تو آتیش 

بنظرم ایراد از همسرته

هرگزززززززز بخاطر شوهرت باپدرومادرت بی احترامی نکن

برو پاشونو ببوس بگو غلط کردم گوه خوردم 

من اول پدرومادرمو میخام بعد خدا بعد شوهرم وپسرم

بیخود میکنه من پدر ندارم بچه بودم از دستش دادم ولی پدرا صداشون در نمیاد ولی قابشون بشکنه خیلی درد می ...

خدا بیامرزه پدرتون . من خودم ی آدم بی زبونم بخدا شوهرم هیچی نداشت از صدقه سر من الان همه چی داره خودش مریض روانی منم افسرده کرده بعد میشینه میگه زنا مردم همیشه نیششون بازه تو همیشه غصه داری خب دلم ب چی خوش باشه بخندم

بنظرم ایراد از همسرته هرگزززززززز بخاطر شوهرت باپدرومادرت بی احترامی نکن برو پاشونو ببوس بگو غلط ک ...

بخدا امروز جفتشونم بغل کردم گریه کردم عذر خواهی کردم ولی دلم آتیش شوهرم همینم بفهمه جنگ راه میندازه 

خانوادم ی شهر دیگه هستن من سالی نهایت ۲ بارم نمیرفتم اجازه ندارم تنها برم خودش منو نمیبره بخدا انقدر ...

اگر اجازه نميده با كوتاه نمياد پس بايد دو طرفه باشه، شما هم اجازه نده با خانواده اش رفت و امد كنه. خودتم خونشون نرو بچه رو هم نذار.  

من انقدر از شوهرم میترسم حتی نمیتونم جدا بشم چون میدونم بگه میکشم میکشه بگه آتیش میزنم میزنه هرکاری ...

عزیزدلم همیشه قضاوت کرد من فقط نظر خودمو طبق شرایط خودم‌گفتم ولی اگه تو زندگی خیلی تحت فشار هستی ی کاری کن اول پس انداز مخفی دوم با ی مشاوره در ارتباط باش اگه همسرت کتک میزنه و مسایل فیزیکی دارین و تهدیداش عملی میکنه با مشاور نیروی انتظامی مشورت کن اونا هم اطمینان دارن هم اینکه در اینکه اگه بخوای جدا بشی ب دردت میخورن 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
 اگر اجازه نميده با كوتاه نمياد پس بايد دو طرفه باشه، شما هم اجازه نده با خانواده اش رفت و امد ...

بخدا تولد بچه خودمون همشون غم دارن تولد بقیه نوه ها شوهرم مشروب میخوره سر از پا نمیشناسه انگار عروسی باشه بچه ۶ ساله من میگه چرا تولد من همه ناراحتن چرا هیچ کس خونه ما نمیاد چرا ما هیج جا نمیریم 

بخدا امروز جفتشونم بغل کردم گریه کردم عذر خواهی کردم ولی دلم آتیش شوهرم همینم بفهمه جنگ راه میندازه& ...

غلط کرده بابا

من شوهرم گفت نمیزارم بری خانه پدرت 

زنگ زدم داداشم گفتم بیا دنبالم

به شوهرم گفتم تو وپسرم رو راحت میزارم کنار

اما هرگزززززززز پدرومادرمو نمیزارم کنار

درحالیکه دلم برا پسرم تکه تکه س

اما میگم بزار شوهرم ازاین بیشتر هار نشه

فعلا قهرم هستم خونه پدرم

عزیزدلم همیشه قضاوت کرد من فقط نظر خودمو طبق شرایط خودم‌گفتم ولی اگه تو زندگی خیلی تحت فشار هستی ی ک ...

اونا میگن برو شکایت کن امنیت جانی نداری یجا قایم بشو جدا بشو خب جدا بشم تا آخر عمرم ک نمیتونم خودمو مخفی کنم بالاخره گیرم میاره

خب گناه داری  چطور میشه اینجوری زندگی بکنی بگو یکیشون کوتاه بیان

برو تاپیکامو بخون من اوج درد و افسردگیم چی اخلاقی دارم از درد بپیچم ب خودم صدام در نمیاد همیشه مثل احمقا لبخند میزنم هیچکس نمیفهمه دردم چیه ی روزم بمیرم شاید بفهمن 

پدر من لحبازتره تا ببخشید نرم بگم گوه خوردم کوتاه نمیاد 

پس تو کارت خیلی سخته..همیشه تو زندگی یکی باید کوتاه بیاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight